Rogers Cup 2012 - ATP Masters 1000 Toronto & WTA Montreal

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде освојувач на Rogers Cup 2012 во Торонто?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 10 43,5%
  • Енди Мареј

Гласови: 8 34,8%
  • Жо Вилфред Тсонга

Гласови: 1 4,3%
  • Томаш Бердих

Гласови: 0 0,0%
  • Хуан Мартин Дел Потро

Гласови: 4 17,4%
  • Мерди Фиш

• Џон Иснер

• Некој друг (ќе наведам во мислење кој)

• Вкупно гласачи
    23
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Им се расипа hawkeye. :pos:Или им се рестартира.

Колку души ќе се пофалат дека воопшто гледале гем на мастерсот во Торонто? :) Ова е дефинитивно најнеинтересниот мастерс, барем за сега.

За половина час би требало да започне мечот помеѓу Раонич и Троицки, тој би требало да биде интересен. ;)

И јас го чекам и ќе навивам за Троицки .
Причина : ќе ја чекав последна за 6000 денари да победи Раонич со хендикеп (3.5гема) .

Паднав на Викмаер , од 5-1 во третиот сет , изгуби 7-5 :pos: Па овој на јуроспорт , најголемиот пресврт сезонава во тенисот , фала што ми кажа ебате .

Jас гледав прееска и се изнервирав. Инвалидот неспособен Кевин Андерсон не беше во можност еден сервис гем да земи, а Долгополов пак неможеше теренот да го погоди а некни Вашингтон го освои.
И јас го гледав Долгополов, срамота жива.
Иначе, Игор Ј. добар аватар. :D
Мора да е добар, после 1 месец што го носев Федерер, е сеа да ми е кејф да пишувам :D

И јас го чекам и ќе навивам за Троицки .
Причина : ќе ја чекав последна за 6000 денари да победи Раонич со хендикеп (3.5гема) .

Паднав на Викмаер , од 5-1 во третиот сет , изгуби 7-5 :pos: Па овој на јуроспорт , најголемиот пресврт сезонава во тенисот , фала што ми кажа ебате .

6-3 6-4 . Го убија Троицки , многу јасно . На тврда подлога против Раонич што може да направи . Оф лелее.

Степанек го победи Дел Потро, 2-0 во сетови (64;76)
Типсаревиќ издвојува победа над Јужни, исто така во два сета (76;64)

Дел потро изгледаше премногу уморен и мило ми што отпадна, очигледно е дека му треба одмар. Се надевам дека ќе го освои првиот Мастерс во иднина. Сеа па баш со Степанек двојки ке игра за еден саат :eek:

Бердих го губи првиот сет. Што ќе остане од фаворитите не знам, уште Ѓоковиќ да изгуби од Томич и Мареј да се повлече, е тек тоа ќе е јако. Тсонга е во заебана ситуација, губи 6-4 6-6 (5-2).

WOW што се случува на турниров? :mad:

Мареј убива. Следен противник ќе му биде Раонич, ете му прав тест, да видиме дали случајно го зема златото или не. Моментално понезгоден противник од Раонич и неможе да има, домашен тенисер, сервер.

Метла !
Како за прв меч на „хард“ повеќе од задоволително, во првите четири гема имаше некои фрки додека се стабилизира и ја осети подлогата, после беше млатење.
Се надевам се враќа во препознатливата форма.
Убави поени имаше во мечот, и од страна на Томиќ. Нареден противник на Новак е Квериј.

Haas - Simon 6-2 6-3

Колку повеќе старее , се појак станува. Нели му е СРАМ на овој имон вака што го ПОСРАЛЕ ? :)

Утре стварно јак дуел Раонич - Мареј (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom