Носталгија за играта...

• Креатор на темата Креатор на темата edin4o
  • Време на започнување Време на започнување
Ме фати кејф денес ќе ја спуштам
Return_to_Castle_Wolfenstein_Coverart.jpg

Игриште,за мене една од најдобрите и најинтересни pc игри на сите времиња:
commandos.jpg
И експанзијата беше лудница:

Attachments

• 1113675730-00.jpg
    1113675730-00.jpg
    69,9 KB · Прегледи: 20
Top Hunter. :)
_-Top-Hunter-Roddy-Cathy-Neo-Geo-_.jpg
[DOUBLEPOST=1430169838][/DOUBLEPOST]гледам и плачам..:place:
82037791

Последно уредено:
Quake 4 Arena, дркав на сцените кога "филмски" загинува некој од моите и ќе морам сам да преебам се'.

Bugs Bunny & Taz: Time Busters

Bugs Bunny & Taz - Time Busters [U] [SLUS-01144]-front.jpg
Не ми се верува дека никој не ја спомнал Time Busters. Мене ми беше една од најомилените и најсимпатичните игри. Не ја достигна славата на Crash Bandicoot серијалите, ама за мене беше феноменална. Четирите ери во играта (во суштина четирите нивоа, без почетното ниво Granwich -- дворот на Granny): Aztec еra, Viking era, Arabian era и Transylvanian era создаваа многу интересна атмосфера при играњето.

Најдов еден торент на интернет, ги содржи скоро (значи не сите) сите игри од Нинтендо, Супер Нинтендо, и СЕГА Џенезис... Таман ќе ми ги собере сите игри на едно ЦД од 4 гига :kezec:

Симни си емулатор за ps2 или ps1 :)

Оваа игра може да се игра и без емулатор... еве ќе поставам едно линкче за симнување, ако сметаат модераторите дека не се дозволени вакви линкови, нека го избришат постот

Оваа игра може да се игра и без емулатор... еве ќе поставам едно линкче за симнување, ако сметаат модераторите дека не се дозволени вакви линкови, нека го избришат постот
За Crash Bandicoot имаш линк? Трите делови за PS1: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back и Crash Bandicoot: Warped.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom