Носталгија за играта...

• Креатор на темата Креатор на темата edin4o
  • Време на започнување Време на започнување
nfs1-2.jpg

Сега ми текна на играва, најпрвата NFS, од 94та, ја утепав од играње на првиот компјутер. Уште ми се чини го чувам цедето, оригиналка.

Ff6-logo.jpg

Осеќам дека кај и да е, пак ќе и’ се вратам... Чудо од игра, а има и многу споредни „квестови“, места и детали кои воопшто не сум ги открил. :)

на времто ко ја играв кај Куршумо 1999 год
9k=

images

тука беа доста игри..сајпон филтер,сајлент хил(првите делој)...фифата '98 исто така...
Еве нешто и од Нинтендо 64 носталгично
images

ерата на плеј стејшен 1 незаменилва мадафака ..

sihon filter koj znae dali tocno ja napisav i kras sekako nezaboravna e ovaa vtorava nz kolku pati edna staza imam igrano i stignav do 98% nikako ne uspeav da zavrsam 100%

sihon filter koj znae dali tocno ja napisav i kras sekako nezaboravna e ovaa vtorava nz kolku pati edna staza imam igrano i stignav do 98% nikako ne uspeav da zavrsam 100%
Мислиш на Cyphon Filter ?
Една од првите пукачки игри во прво лице, на ПС1 ја имаше. Ја превртив, а и мултиплеер беше интересна :)

На некој да не му текнува на една игра, со црвено топче си и јадеш зелени микрочипови и бегаш од ножички. Ептен стара игра е, никако не може да ми текне на името. :/

На некој да не му текнува на една игра, со црвено топче си и јадеш зелени микрочипови и бегаш од ножички. Ептен стара игра е, никако не може да ми текне на името. :/

Pacman.

Не е ова , макар да и оваа игра ја памтам.
Црвено кругче е , исто како пекмен. Нешто по графика (ако добро памтам) нешто благо понова од оваа.

*Bump: ја најдов , Supaplex се викаше. :)
Фала сепак.

Anno 1602, Settlers 2 и Settlers 3, па Red Alert, Blood Omen: Legacy of Kain, Test Drive Off-Road, на оваа последната CD-то работеше и како аудио CD. Има уште многу игри кои сакам повторно да ги играм, само за да се подсетам на минатото :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom