Кино сали во Македонија (Cineplex, Шминеплекс и се останато)

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе знае некој дали ќе има IMAX во Синеплексов?

Мислам дека не, ќе има само 3Д.. :) Иначе не дека сум незадоволен али посреќен ќе бев да го донесоа хрватското Синестар, него Синеплекс, некако поубаво ми е тоа. Ама за IMAX не знам и дали има простор во ова кино, можеби Синеплекс ќе направи посебен комплекс IMAX во МКД за неколку години доколку успешно работи...

Супер е тоа што еве и кај нас ќе се отвори кино од светска класа, како што поминав покрај него гледам на паноа рекламираат најнови филмови и тоа е добро.Треба само да бидат со цената подостапни за да може секој да може барем 2-3 пати во месецот да отиде во кино (посакувана цена на влезница 150 денари ).
Да не биде како во кино Милениум за филм пред 6-7 месеци карта од 200 денари и влегуваш внатре се на се 20 луѓе и тоа 70 % со гратиси,наместо да направат цена од 100 денари полна да е салата и карти однапред 2-3 дена да си резервираш.

Увек кога сум идела у милениум последниве 3-4 месеци пуно било :/

Чекајте бе нели Хобитот го најавуваа во Милениум?
Ме мрзи да барам низ интернетов, ама мислам дека беше еден од хитовите кои ќе бидат донесени годинава.

Чекајте бе нели Хобитот го најавуваа во Милениум?
Ме мрзи да барам низ интернетов, ама мислам дека беше еден од хитовите кои ќе бидат донесени годинава.
Грешка си не беше Хобитот најавуван од Милениум.

Баш пред некое време им пишав порака прашувајќи ги дали ќе го даваат SkyFall и ми кажаа изгледа да али ете очигледно лесно се менуваат плановите.
На пр. прво најавуваа дека Авенџерс ќе го даваат.Па дека нема да го даваат.Па на крај сепак го даваа :D

a nekoj da mim objasni sto e razlikata pomegu Kino Milenium i sineplex?
Едното е во Сити Мол другото во ГТЦ.
Едното има повеќе сали (Синеплекс).
За цени не знаеме како ќе биде ама можно е Синеплекс да биде поскапо.
И по логиката дека има повеќе сали повеќе филмови ќе има во Синеплекс него ли во Милениум.
Така да тоа е тоа.

Еве вака , Cineplexx иновациски лидер во областа на кино прикажувањетои ги обезбедува најновите технологии како што се D-Box подвижни места за седење и 3D IMAX театри. И се разликува многууууу од Милениум пред се поради технологијата што ја имаат. Од неофицијални информации знам дека ќе биде доста интересно ќе има фамилијарни денови со гратис влезници, денови само за машката популација каде ке има програма пример со акциони филмови а посетителите ќе добиваат гратис пиво и чипс...Така е бар во Србија и Црна Гора.Се надевам ке бидат креативни и за женската популација и ке ни пштаат некои романтични филмчиња :)

Едното е во Сити Мол другото во ГТЦ.
Едното има повеќе сали (Синеплекс).
За цени не знаеме како ќе биде ама можно е Синеплекс да биде поскапо.
И по логиката дека има повеќе сали повеќе филмови ќе има во Синеплекс него ли во Милениум.
Така да тоа е тоа.
HAHHAHAHAAA fala na odgovorot, ja mislev deka kino milenium e vo dracevo, prasav za razlikata vo slikata i vo 3d efektite, zasto na forumive tuka citav deka vo milenium ne bilo pravo 3d

HAHHAHAHAAA fala na odgovorot, ja mislev deka kino milenium e vo dracevo, prasav za razlikata vo slikata i vo 3d efektite, zasto na forumive tuka citav deka vo milenium ne bilo pravo 3d
Vo MILENIUM imaat pomala rezolucija K2, a Cineplexx imaat K4 ( znaci deka slikata e pocista so vistinski spektar na boi ). ;) I filmovite koi se premiera vo Amerika za nekolku dena ke se davaat potoa i kaj nas.

Vo MILENIUM imaat pomala rezolucija K2, a Cineplexx imaat K4 ( znaci deka slikata e pocista so vistinski spektar na boi ). ;) I filmovite koi se premiera vo Amerika za nekolku dena ke se davaat potoa i kaj nas.
SkyFall во САД излегува 9ноем.
Во МКД ќе излезе после 20изгледа (ако инфово од претходнвие страни за киново се точни).
За мене тоа не е баш неколку дена :D (се надевам дека сум грешка :) )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom