Г
Грејвдигер
Гостин
Добро бе, ќе утепате човек ако промрчи нешто. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иначе знае некој дали ќе има IMAX во Синеплексов?
Сум бил минимум 30 пати најмалку и знам дека освен на премиери на филмовите што ги носат има многу слаба посетеност.^ Си бил ли ти во Милениум?
И немало филм што излегол пред 6месеци.Увек кога сум идела у милениум последниве 3-4 месеци пуно било :/
Грешка си не беше Хобитот најавуван од Милениум.Чекајте бе нели Хобитот го најавуваа во Милениум?
Ме мрзи да барам низ интернетов, ама мислам дека беше еден од хитовите кои ќе бидат донесени годинава.
Едното е во Сити Мол другото во ГТЦ.a nekoj da mim objasni sto e razlikata pomegu Kino Milenium i sineplex?
HAHHAHAHAAA fala na odgovorot, ja mislev deka kino milenium e vo dracevo, prasav za razlikata vo slikata i vo 3d efektite, zasto na forumive tuka citav deka vo milenium ne bilo pravo 3dЕдното е во Сити Мол другото во ГТЦ.
Едното има повеќе сали (Синеплекс).
За цени не знаеме како ќе биде ама можно е Синеплекс да биде поскапо.
И по логиката дека има повеќе сали повеќе филмови ќе има во Синеплекс него ли во Милениум.
Така да тоа е тоа.
Vo MILENIUM imaat pomala rezolucija K2, a Cineplexx imaat K4 ( znaci deka slikata e pocista so vistinski spektar na boi ).HAHHAHAHAAA fala na odgovorot, ja mislev deka kino milenium e vo dracevo, prasav za razlikata vo slikata i vo 3d efektite, zasto na forumive tuka citav deka vo milenium ne bilo pravo 3d
SkyFall во САД излегува 9ноем.Vo MILENIUM imaat pomala rezolucija K2, a Cineplexx imaat K4 ( znaci deka slikata e pocista so vistinski spektar na boi ).I filmovite koi se premiera vo Amerika za nekolku dena ke se davaat potoa i kaj nas.