препорачај ми некој антивирус!Нема проблем.... Иначе неможеш да напраиш анинстал пошто ти има некој вирус најверојатно чачкано по регистрите и ти ги има измешано некои единици....така да самиот setup прави прекин на операцијата. Бидејќи вриеш вакви мали ерорчиња на пц јас би ти препорачал форматче едно да го преинсталираш windowsot ( напиши што компјутер имаш ако можеш ) .....
А ако толку сакаш да го анинсталираш еве ти опција што е ОПАСНА може да ти заебе нешто.
Иди во Command Prompt ...извлечи го анинсталерот во црниот прозор што ти се отвори стисни space и напиши /NCRC...стисни ентер и би требало да почне...
Ова не е препорачано само да ти кажам
--- надополнето: 25 јули 2012 во 00:08 ---
препорачај ми некој антивирус што можам да ги избришам сите вируси!Нема проблем.... Иначе неможеш да напраиш анинстал пошто ти има некој вирус најверојатно чачкано по регистрите и ти ги има измешано некои единици....така да самиот setup прави прекин на операцијата. Бидејќи вриеш вакви мали ерорчиња на пц јас би ти препорачал форматче едно да го преинсталираш windowsot ( напиши што компјутер имаш ако можеш ) .....
А ако толку сакаш да го анинсталираш еве ти опција што е ОПАСНА може да ти заебе нешто.
Иди во Command Prompt ...извлечи го анинсталерот во црниот прозор што ти се отвори стисни space и напиши /NCRC...стисни ентер и би требало да почне...
Ова не е препорачано само да ти кажам