Одбојка на песок (жени и мажи) - играме на 05.07 - Сезона 2014!

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не, втора смена неделава.
Здравје, следна прилика.

1) Supervisor
2) Ilumious
3) Олимпија
4) bebush
5) Acid
6) Грејвдигер
7) Kaiser
8) Тетекс фан ^

Има уште место.
--- надополнето: 17 јули 2013 во 12:53 ---
Нека испечати некој купон
http://sakampopust.mk/kuponi/50-popust-na-chas-iznajmuvane-na-odbojkarski-teren-pesok-za-400-denari/

Играме еден термин или два?

Еден термин е резервиран, би требало да има место и за следниот како што правевме лани, кажете ако сакате да прашам.

Јас дечки за жал не смеам заради рамото. Имав незгода и ми забрани докторката нагли движења со десната рака и не ми се ризикува. Но, можеби ќе поминам да ве видам.

1) Supervisor
2) Ilumious
3) Олимпија
4) bebush
5) Acid
6) Грејвдигер
7) Kaiser
8) Тетекс фан ^

Има уште место.
--- надополнето: 17 јули 2013 во 12:53 ---

Еден термин е резервиран, би требало да има место и за следниот како што правевме лани, кажете ако сакате да прашам.

Додај ги и:
9) Никел
10) TpH_Bo_OkO
:)

Можеби е подобро 2 термина да закажеме, а? Или да испечатиме 2 купони и да идеме на ризик... Ако нема никој после нас, да продужиме :)

Јас нема да можам сега,ама гледам секако сте доста луѓе така да не е некој проблем.
Хев фан(y)

Благодарам на поканата, но тогаш ќе бидам зафатен со семејности. :)

Супер помин. (y)

Ќе пробам да дојдам ама тешко имам премногу работа.

Да викаме уште луѓе ако има некој другари или сме доста?

Можеби е подобро 2 термина да закажеме, а? Или да испечатиме 2 купони и да идеме на ризик... Ако нема никој после нас, да продужиме :)

Готово средено за два термини, од 20:00 до 22:00.

Чим сме 10 луѓе мислам дека е океј, има барем две замени па кој сака може да одмори... Епа дечки ќе има смеење утре :icon_mrgr::icon_mrgr:

Ја имам време само за 1 термин. Али мислам дека нема да биде проблем, и така 2-ца ќе седат резерва :)

Oeoeoe, oдвај чекам да дојде 20 часот!
Додуша, којзнае колку не сме у форма сега, ама до вториот термин сигурно ќе се подобриме... :)

Јас ионака сум црвен од сонцето, сега уште толку ќе ми поцрвенеат рацете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom