Одбојка на песок (жени и мажи) - играме на 05.07 - Сезона 2014!

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Сите милион пати кога сум поминал покрај игралиштата за одбојка на песок, кај мостот Гоце Делчев и на плажа, никој не играл, т.е. биле слободни. Чуму тогаш закажување недела однапред на телефонски број на кој никој не се јавува?

На Мондано ништо не ни фалеше лани, цената мислам дека е достапна, а згора на тоа, никогаш не било проблем, ако некој сака да игра, без разлика дали може да плати, секогаш е добредојден/а. Јас го кажувам ова во мое име, ама мислам дека ланската екипа ќе се сложи со мене.

Сите милион пати кога сум поминал покрај игралиштата за одбојка на песок, кај мостот Гоце Делчев и на плажа, никој не играл, т.е. биле слободни. Чуму тогаш закажување недела однапред на телефонски број на кој никој не се јавува?

На Мондано ништо не ни фалеше лани, а и цената мислам дека е достапна, а згора на тоа, никогаш не било проблем, ако некој сака да игра, без разлика дали може да плати, секогаш е добредојден/а. Јас го кажувам ова во мое име, ама мислам дека ланската екипа ќе се сложи со мене.
За у парк мислев, таа на Камени мост и не е ко што треба :), иначе мене сеедно ми е.

Бараат лозинка на тој број. Ако не си од црвените ништо од бесплатното играње :icon_mrgr:

Времево е малку непредвидливо, затоа, претпоставувам, малку „олади“ темава.

Нека бидне идната недела, оваа сме повеќето зафатени или не сме во Скопје.

Дечки зборевме со Acid, закажан е термин за во четврток од 20:00 во Мондано (во склоп на ЈБТ)
Цената е 400 ден (со купон за попуст), поделено на многу излегува мала сума на пари. Теренот е во одлична состојба со нов песок. :)

Секој што сака да игра е добредојден. Пишете се.

n/a
Kaiser
Олимпија
bebush
NomoregameS
Ilumious
Грејвдигер
Crazy in Love
Werther

Потврдувам ете тагната сум :)

чекајте да ставиме дата на темава, да не испадне не сме кажувале а не дека ги мрзи повеќето да дојдат :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom