Одбојка на песок (жени и мажи) - играме на 05.07 - Сезона 2014!

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Имаше фудбал во неделата?
Ех, StandinStill-e, кај ти се очите?! (реторичко прашање) :)

Па затоа и почнавме со тагирање, да видиме колкав интерес има... во теков на неделава или следниов викенд...

Јас сакам да си ја одржам состојбава на зен после одмор, а веќе почнуваат нервози, па морам да одам контра, затоа инсистирам :)
Она со листата со тагнати никови на Acid; e веројатно добра психолошка финта - мотиватор... па, да видиме:

1. Величествената;
2. Kaiser;
3. StandingStill;

Јас уште лечам психолошки рани од фудбалскиот пораз во неделата... Да се опоравам со фудбалска победа, па ќе се префрлам на одбојка :pos:

Немој вакви постови жити се :pos:

Ќе те пишам у список пошо нема смисла Величествената сама да игра а и така фино те деконцентрира што може и за фудбал ќе ти трае :pos:

Јас за мене не знам сеуште,искрено,ќе почекам за некој ден ќе ви кажам да не ве излажам сега.
П.С
Acid Кажи ти дека ќе имаш трауми од моите голови,нема да шутирам веќе,ако резултат на тоа е твое отсуство од одбојкава:icon_lol:
Постар си,не е во ред:D

Јас за мене не знам сеуште,искрено,ќе почекам за некој ден ќе ви кажам да не ве излажам сега.
П.С
Acid Кажи ти дека ќе имаш трауми од моите голови,нема да шутирам веќе,ако резултат на тоа е твое отсуство од одбојкава:icon_lol:
Постар си,не е во ред:D
Повеќе трауми имам од недостатокот на вистински голман отколку од твоите шутеви на празен гол, ама океј :)))
Не, шала на страна - не сметајте на мене за одбојка оваа недела. Имам други обврски. Од следната недела можда... :)

А кога би се играло ???

Ако е за следната недела (ден - недела), тогаш и јас сум за, ако е во текот на неделата, нема да можам... како и да е....

Дајте да се собереме бе времево уште е одлично ако не ова за фудбал да се собереме
--- надополнето: 8 септември 2012 во 11:49 ---
..

Дајте да се собереме бе времево уште е одлично ако не ова за фудбал да се собереме

..

Фалат уште тројца за одбојкава ако сме јас, ти и Ханибал сигурни. На другиве изгледа не им се игра :).

За фудбал пиши се на другата тема да направиме список.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom