Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве го сега за сега:
4rry9i.jpg

Ајде и батко ви се приклучи :cool: и минатата сезона правев тим но ништо не менував од стартот на сезоната до крајот, кој знае можеби и 1 место сум завршил :icon_mrgr:, сега ќе се обидам да обрнам внимание и да го менувам чат-пат тимот.
До стартот на сезоната сигурно нешто ќе променам али сега за сега тоа е.
scaled.php

Јас мислам дека Јаскелаинен секој ќе го има во тимот...
Не е скап, стартер е секако а и добар голман се покажуваше добро во Болтон...

како што гледам досега никој не го игра подолски во тимот,единствено јас го имам ставено во тим.

Одбрав ауто само колку да ме и да разгледам играчите, финалниот состав неколку дена пред почетокот на лигата.
Започнува за мене 5та сезона на фантази, минатата беше доста слаба по мене и нема среќа со повредените играчи, се случуваше во исто коло да не можат да играат поради повреди/суспензии и до 4-5 од играчите па мораше да правам бројни казнени трансфери што дополнително ме намалуваа :(

SeasonPointsRank
2008/09 1683 581623
2009/10 1976 490743
2010/11 1795 650244
2011/12 1847 623833

Ако се земе дека кога почнав имаше едвај 1 милион тимови а лани чинам беше бројатака околу 2.3милиони на крај можеби и 632833 во пласман и не е лошо но по бројот на поени знам дека можев бар околу 2000 ако ништо повеќе што би било 50 и некој поен просек по утакмица.
А кај се гледа историјата за претходните сезони?

како што гледам досега никој не го игра подолски во тимот,единствено јас го имам ставено во тим.

Што знам, сега голема е конкуренцијата во нападот кај Арсенал
Ни Ван Перси нема да биде истиот од минатата сезона

Незнам зашто не пробате со Ваз Те. Не е скап, а минатата сезона имаше одлични резултати...18 натпревари, 12 гола, за асистенции незнам бројка, но имаше неколку

Ова е засега, пред почетокот на сезоната следува промена. Тимот е Che Guevara! :cool:
liokjh.JPG

Петта сезона по ред и за мене, склопив солидно тимче за почеток, очекувам добра сезона. Се такмичиме повеќе другари у приватна лига, фанови на различни тимови, а и жестоки дускусии паѓаат на форумот секое коло. :D Конечно успеав да завршам прв лани, имав 2046 поени, ранк 93184 од 2.3 милиони мислам дека беа.

Еве го мојот привремен тим ...за новата сезона на Fantasy Premier League 2012/13

Чисто колку да ја започнам оваа сезона, значи тимот ќе си нема врска со тој што ќе играм од прво коло, можеби 1-2 ќе останат во овој тим што е сега.
fantasyteamradnaskelaunited.JPG

Иначе, четврта сезона ми е, првата ми е нај успешна.
2009/10 -1810 поени - 966346 ранк
2010/11 - 1666 поени - 1157493 ранк
2011/12- 1739 поени - 1078863 ранк

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom