ID (Investigation Discovery)

• Креатор на темата Креатор на темата Knoppix
  • Време на започнување Време на започнување

Knoppix

El Patrón
Член од
16 април 2012
Мислења
723
Поени од реакции
1.908
images

Има ли некој кој го следи каналов и нивните емисии/документарци?
Јас од телевизија единствено ова гледам заедно со National Geographic, Discovery, Animal planet... Има многу интересни емисии, откако ставив нова кабловска нема ден, а да не изгледам некоја епизода, зависник сум од каналов.

Едно време ептен ги гледав A Haunting, Ghost Lab и Disappeared :)
Едно време имаше и една Psychic Witness - е оваа мислам дека е too good to be true:)
Кога би постоеле такви видовити луѓе, детективите не би постоеле и во светот нема да имаше ни една мистерија:)

навечер обавезно гледам A HAUNTING :D
А haunting порано повеќе ми се допаѓаа епизодите дека беа пореални, сега некако ептен се клише али се гледа навечер кога нема што да се прави.
Иначе прееска во 21:00 имаше American Greed и ми остави добар впечаток.
Оној пат гледав Killer Kids, искрено, се наежив. :D

Многу добри емисии има (y):drk:

Најдобра е:cuc:.
Порано гледав Disappeared сега се даваат репризи. Има и некои добри емисии како On the case with Paula Zahn. Е сега почнав да гледам од овие новиве, Deadly sins, Killer Kids и Fatal ecounters;).

Tocno taka, jas ako gledam TV samo toa gledam ID, NG, EXPLORER... najinteresni emisii ima i bas toa sto me interesira !!! :cuc:

Супер е овој канал баш вчера видов дека го пуштиле и кај нас. Интересни емисии даваат (y)

Катастрофа канал. Барам што има погледнато 2, 3 емисии. (n)

Некако ми е глупичок каналов ,но може некогаш да се гледа кога ептен е досадно по дома ;)

Unusual Suspect гледа некој ? Одлична крими емисија

Ретко скоро никогаш не го гледам. Кога и да пуштам има едно за бркање духови...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom