Градска трка - Мистичен vs. Jakov

• Креатор на темата Креатор на темата Jakov
  • Време на започнување Време на започнување
vardarce напиша:
Абре ќе кажеш за женската или не и шо мене не ме носиш со тебе? :vozbud::vozbud::vozbud:
Доста бе па ти ти пишав на ПП. Женската остана трета а пошто Мистичниот одјури напред не ми остана ништо друго освен да ја отпратам до дома па ме вика на кафе, па и реков може али со млеко па го направи ладно и на крај се запарашав:
“Дали овој кафе е за мафе или не?“
И беше.

Он топик
Од Мистичен не очекувајте одговор. Така јако го шибаше ветар што ми е криво што немам камера на мобилниот.
Немаше да го препознаете кога вози мопед. Има фаца на оној кинезот Ли Мон Че. Го знаете бе најкиселиот Кинез.:pos2: :pos2: :pos2:

Абе да си ибеш, ја дури сега ја гледам темава :)
Me шибаше ветер мајку му јебем, доцнев на едно место, оригинал Кинез на италијанском моторциклу, али џабе цело брзање, пак задоцнив. Првпат кога ми свирна, мислев дека си ти, ама не бев 100% сигурен, за на вториот пат кога влегов у боксот да се осигурам. Али, и покрај тоа што задоцнив, и тебе и таа на Пјаџото (што си рече исто "Еј, еве го Мистичен") ве остаив убедливо зад себе :)

Jakov напиша:
Он топик
Од Мистичен не очекувајте одговор. Така јако го шибаше ветар што ми е криво што немам камера на мобилниот.
Немаше да го препознаете кога вози мопед. Има фаца на оној кинезот Ли Мон Че. Го знаете бе најкиселиот Кинез.:pos2: :pos2: :pos2:

Изгледа дека ќе треба Брзи Гонзалес сега да го викаме :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Друата трка те молам Јаков да го снимаш со што и да е за да види ме :pos2:

Мистичен напиша:
и тебе и таа на Пјаџото (што си рече исто "Еј, еве го Мистичен") ве остаив убедливо зад себе :)
Абе у почеток не ни беше право што сме втор и трета, ама кога си сменивме телефони ни помина.
Следниот пат мисли му ја зимам мобилен со камера. :zlo:

Jakov напиша:
Абе у почеток не ни беше право што сме втор и трета, ама кога си сменивме телефони ни помина.
Следниот пат мисли му ја зимам мобилен со камера. :zlo:
Е тогаш јас намерно ќе ти бидам иза леџа, па да видиме далаи ќе успееш да ме снимиш :)

Мистик ти е фаст ен фјуриуз Скопје дрифт бе шо ти е :motor: :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom