Jakov
Тато
Време 16.10
Старт Бул.Јане Сандански -Мајчин дом(раскрсница)
Цел: Неодредена
Полпозиција: Една женска на Piaggio
втора стртна позиција Мистичен - Aprilia
трето место (казна за промена на мотор) Јаков- ЦЗ128ГТЛ
Црвено,жолто зелено.....
На кривината кај Три Бисиери Мистичниот веќе ми беше у ретровизор.
Облечен од глаа до пети у бело, го шиба ветар се намусил напраил фаца ако ти слезам ќе те скршам. Ја го престигнувам му свирам он ме гледа и ми се трга демек не ме знае кој сум.
Па после тоа ми се засили и опа кај железничка ме престигна.Ме заеба такситот да му ебам.
Нејсе. Пред народна банка ја повратив предноста, али Мистик е Мистик, не се врти бре и тоа ти е. Демек Aprilia возам баче.
На семафорот ми избега три позиции. После тоа заглавив у гужвата а он имаше отворен пат пред него и кај Југодрво ме остави добри 2.4 сек т.е 200 метри. Пред самата раскрсница кај Црвенкрст веќе беше комплетно стигнат по што реши да влезе во боксот. Се повлече горе во боксовите.
Кај Собрание па ме стигна и се изгуби некаде низ гужвата од коли.
После кај Колосеум го видов како прска со шампањ и се гушка со неколку pit-stop girls.:motor:
Ако ама да си знаеш следниот пат ќе убацувам и во 4та.:zlo:
Старт Бул.Јане Сандански -Мајчин дом(раскрсница)
Цел: Неодредена
Полпозиција: Една женска на Piaggio
втора стртна позиција Мистичен - Aprilia
трето место (казна за промена на мотор) Јаков- ЦЗ128ГТЛ
Црвено,жолто зелено.....
На кривината кај Три Бисиери Мистичниот веќе ми беше у ретровизор.
Облечен од глаа до пети у бело, го шиба ветар се намусил напраил фаца ако ти слезам ќе те скршам. Ја го престигнувам му свирам он ме гледа и ми се трга демек не ме знае кој сум.
Па после тоа ми се засили и опа кај железничка ме престигна.Ме заеба такситот да му ебам.
Нејсе. Пред народна банка ја повратив предноста, али Мистик е Мистик, не се врти бре и тоа ти е. Демек Aprilia возам баче.
На семафорот ми избега три позиции. После тоа заглавив у гужвата а он имаше отворен пат пред него и кај Југодрво ме остави добри 2.4 сек т.е 200 метри. Пред самата раскрсница кај Црвенкрст веќе беше комплетно стигнат по што реши да влезе во боксот. Се повлече горе во боксовите.
Кај Собрание па ме стигна и се изгуби некаде низ гужвата од коли.
После кај Колосеум го видов како прска со шампањ и се гушка со неколку pit-stop girls.:motor:
Ако ама да си знаеш следниот пат ќе убацувам и во 4та.:zlo: