Србинка се удави во Охридско Езеро

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Локација
Erusalim
Србинка на возраст од 32 години се удави во водите на Охридско Езеро.
Несреќата се случила попладнево околу 14 часот на плажата Сараиште.
Србинката, според првичните информции, најверојатно доживеала срцев удар при влегувањето во вода
Откако влегла во вода, таа веднаш потонала, а нејзиното тело го извадиле капачите.
Се обиделе да ја реанимираат, но не успеале да ја вратат во живот.
Телото на несреќната жена е предадено на обдукција.
--- надополнето: 16 јули 2012 во 16:39 ---
im trgna na ohrid i struga so smrtni slucai :(

Можеби наеднаш влегла во вода и ја пресекло. Несакам да звучам како баба ми, ама треба малце да се внимава, иако немора да значи дека било овака како што претпоставувам. Како и да е, нема играчка.
Нека почива во мир.

Кој знае шо било...ајде пред 1 месец ама сега нема ни голема температурна разлика, водата е сигурно 27-28 степени.:unsure:

Кој знае шо било...ајде пред 1 месец ама сега нема ни голема температурна разлика, водата е сигурно 27-28 степени.:unsure:

da ama naednas ako vlezes vo voda ispoten vodata te sece zatoa postepeno se vleguva vo voda da ima vreme da se adaptira teloto na temperaturni promeni

Не мора пополека да влагаш, испрскај се со вода пред тоа по телото, со рацете и гајле немаш.

da ama naednas ako vlezes vo voda ispoten vodata te sece zatoa postepeno se vleguva vo voda da ima vreme da se adaptira teloto na temperaturni promeni
Ме читаш бе што пишам? Нема големи температурни промени, кај може да се пресече вода од 28 степени, се имаш бањато годинава? Поладно е надвор од внатре, нема шанси да е од водата, може и да и слошено од топлото, да ја има удрено в глава додека пливала итн.

Ме читаш бе што пишам? Нема големи температурни промени, кај може да се пресече вода од 28 степени, се имаш бањато годинава? Поладно е надвор од внатре, нема шанси да е од водата, може и да и слошено од топлото, да ја има удрено в глава додека пливала итн.

ti be vo ohrid zivees pa mene ce mi kazuvas !!! ko na saka go znam ezerovo i zime i lete
pricinata e taja vo analizata spomnaa i doktorite sami ispoteni nikogas da ne vleguvate vo voda bez razlika koja e temperaturata na vodata.

ti be vo ohrid zivees pa mene ce mi kazuvas !!! ko na saka go znam ezerovo i zime i lete
pricinata e taja vo analizata spomnaa i doktorite sami ispoteni nikogas da ne vleguvate vo voda bez razlika koja e temperaturata na vodata.
Ок така нека биде како што рекле докторите, ако фаќало срцев удар ваква вода...:facepalm:

Ти нормален ли си? Надвор на сонце е 50 степени, што ако е водата 28?! Пак е голема разликата.

Ти нормален ли си? Надвор на сонце е 50 степени, што ако е водата 28?! Пак е голема разликата.
Да бе 150 е, 35-6 степени со 28 многу голема разлика е. Ајде бе не серете, едино ако имала проблеми таа, што би рекле за оние на Водици што скокаат во - температура.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom