Французинка силувана во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата maremare
  • Време на започнување Време на започнување
Moody да не се караме :P правник си.
И сам знаеш како стојат работите, во секое дело има обвинувач и обвинет, но за да се докаже вината ни требаат докази нели?
Нити еден човек при здрава памет и свест не се осудува да оправда силување, тоа е гнасен чин кој треба да се казни, но нели треба прво да се докаже дека имало силување?
Нека се докаже Lady и јас сум за тоа не велам не. Но глупи се некој коментари овде, како во среден век се осеќам да живеам, она сама си го барала, она провоцирала, па теории на заговор. Медицински тестови има ќе се покажат знаци на насилство ако има. Не гледам зашто Французинката ќе лаже и ќе наведе некое лице X дека ја силувало. Во текстов вика четворица дека биле, не е малку тоа. Но останува да видиме.

Forrest Gump Спремај го и цртежот у пеинт,ја мислам дека нема да му е јасно :D

10 долари.

Некој поеќе да тури?

Очекуваш некои дефиниции? Сам не ја знаеш разликата? Се надевам дека одговорот на второто прашање е афирмативен, а ако не еве:

Нормален секс (како шо ти го нарекуваш) е кога вагиналниот отвор и пенисовидниот орган се вкрстуваат во едно сшто али сопствениците на истите проклето многу го сакаат тоа.

Кога само едниот сака, а другиот се противи ко Грција за Македонија у Нато, ондах тоа е силување.

У реду?
Не побарав дефиниција за силување, туку како ти гледаш на тоа, што е нормален секс и каде тој завршува и почнува силувањето.
Така да НЕ не е у реду!
Значи со свои зборови ете тука објасни со пример што според тебе би се сметало за силување а е на сама граница на нормален секс.

Е добро де дај ми и ти еден пример според тебе каде почнува силувањето а каде завршува нормалниот секс.

Нема бе Владе примери, силувањето започува од моментот кога девојката ќе рече НЕ. Не значи НЕ. Се понатаму е силување. Или вас поинаку ве учеа, еби сине додека мрда? Сака али глуми?
И да нејќе ќе и се присака со тек? Мислам кој ненормален муабет на темава се испука, не ви личи на годините.

Сеуште чекам пост од Анчо како ова е поради провинцијалците што дошле во Скопје и тие ја силувале, поткрепено со конкретни бројки и борци од НОБ. Насекаде ми се гледаат неговите постови на форумот, отвори тема David Guetta и таму ќе го најдеш со таков пост. Talking about obsession...

Е ако де па што ако е силувана, секој ден во македонија има силувања од разни лица

Сеуште чекам пост од Анчо како ова е поради провинцијалците што дошле во Скопје и тие ја силувале, поткрепено со конкретни бројки и борци од НОБ. Насекаде ми се гледаат неговите постови на форумот, отвори тема David Guetta и таму ќе го најдеш со таков пост. Talking about obsession...

Анчо ќе го даде последниот збор, само прво да ги ислушаме неговите ценети стручни мислења ! :LOL:

Нема бе Владе примери, силувањето започува од моментот кога девојката ќе рече НЕ. Не значи НЕ. Се понатаму е силување. Или вас поинаку ве учеа, еби сине додека мрда? Сака али глуми?
И да нејќе ќе и се присака со тек? Мислам кој ненормален муабет на темава се испука, не ви личи на годините.
Е добро ајде да речиме дека е така. Ке претпоставам дека си сексуално активна и дека на сред секс некогаш ти се принејкило. Се случува јбг. И ти му викаш на дечкото НЕ. Сега да не навлегувам до детали туку ке речиме дека не го извадил. Ти нормално пошто нели рече не автоматски знаеш дека си силувана, и го пријавуваш за силување. Сега ајде објасними како ке го докажеш тоа и кој судија би го осудил дечкото за тоа.
Оваа ситуација според тебе е силување или не е, и дали за ова треба да се осуди некој??

Е добро ајде да речиме дека е така. Ке претпоставам дека си сексуално активна и дека на сред секс некогаш ти се принејкило. Се случува јбг. И ти му викаш на дечкото НЕ. Сега да не навлегувам до детали туку ке речиме дека не го извадил. Ти нормално пошто нели рече не автоматски знаеш дека си силувана, и го пријавуваш за силување. Сега ајде објасними како ке го докажеш тоа и кој судија би го осудил дечкото за тоа.
Оваа ситуација според тебе е силување или не е, и дали за ова треба да се осуди некој??

АБе чоек бе,по твојава теорија девојката прво се дупела со дечкото и на сред дупење и се здосадило и нејкела.

Ние тука праиме муабет за друго. ЧИТАЈ ДРУГО

Иде девојка по улица и и доаѓа некој,ја пика у грмушка,го вади пенисот и БЕЗ ТАА ДА СЕ СОГЛАСИ ПРИСИЛНО ЈА ДУПИ.

Ја приметуеш разликата или?

Дај жити се не ме јеби.

Ако ова се десеше во Охрид, досега ќе имавте напишано 170 страни.

Силувањето си го докажуваат медицински лица. И да легне некоја со тебе и на сред секс да се предомисли ако ти рече да се тргнеш тука завршува сексот. Ако продолжиш е на сила и е против нејзина воља значи ја силуваш и треба да ти го отсечат и во уста да ти го стават (јас како мерка би предложила овој закон за вакви морони). Па понатаму дригите ќе знаат што е НЕ.
И десет пијачки да ја частеле и сама да заминала дома своеволно и гола да се соблекла, кога решила да прекине, тука прекинува односот. Сите гнаси запечени кои неможат да си го контролираат треба да се кастрираат. Оти утре на твоето дете ќе му објаснат што значи силување и каде е границата.

Секој ден се силуваат девојки....незнам што толку фама околу французинкава, само ради тоа што е французинка...
Таа ако, се забавувала, ама очитно не водела грижа што прифаќа пијачки! Денес треба да се биде многу внимателен не само за подметнување. туку и за многу други работи! Ама не, тоа нели не може мене да ми се деси!!!.. Неодговорност!
Така да ич не ми е жал за девојкава, ниту пак за да ја сфатам би се ставила на нејзиното место!
Секој еден си е одговорен за своето тело!
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
YguTq.jpg

зошто мене никој не ме силува бе?.....зошто имам и очи на тилот и знам одговорно да се однесувам..........
И пак, :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
А јас сум грда, па ваљда затоа.

АБе чоек бе,по твојава теорија девојката прво се дупела со дечкото и на сред дупење и се здосадило и нејкела.

Ние тука праиме муабет за друго. ЧИТАЈ ДРУГО

Иде девојка по улица и и доаѓа некој,ја пика у грмушка,го вади пенисот и БЕЗ ТАА ДА СЕ СОГЛАСИ ПРИСИЛНО ЈА ДУПИ.

Ја приметуеш разликата или?

Дај жити се не ме јеби.
Ај не туку скокај како падобранец во темата, прелистај малце наназад. Не збораме за школски пример за силување, туку хипотетички што е а што не е силување, и конкретно дали французинката да не случајно лажно сведочи или ајде да одиме во крајна граница ги помешала брзините.

И да ги откријат кај нас нема закон за ваквите силувачи на полнолетни женски добиваат само еден месец притвор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom