Французинка силувана во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата maremare
  • Време на започнување Време на започнување
Кога некоја девојка е силувана вагината покажува дека е оштетена само заради тоа што мозокот испраќал сигнали до неа.Мускулите на вагината се згрутчуваат како директива и сигнали коишто стигаат до мозокот..Тие стручни лица коишто си ги слушал очигледно не се толку стручни.
Ако си во право за ова, а не си очигледно, тогаш случаите за силување ке се решаваја по брза постапка и ке имаше 100% осудување.Уште помалце ке имаше пријави за лажно силување, така да ова твојата теорија не штима нешто.
--- надополнето: 15 јули 2012 во 23:52 ---
Н
За вториот болд се согласувам со тебе, сигурно имала причина зошто пријавила силување, а ниту ти, нити јас ја знаеме вистинската причина, постојат органи кои се задолжени и платени за докажат што навистина се случило.
Ако пријавила или ако мисли дека е силувана воопшто не значи дека е силувана. И јас мислам дека за некои услуги ми наплаќаат одповеќе но тоа не значи дека јас сум во право, туку дека не сум доволно упатен во тоа. Што таа си подразбира и мисли дека е силување воопшто не значи дека е силување.

Ако си во право за ова, а не си очигледно, тогаш случаите за силување ке се решаваја по брза постапка и ке имаше 100% осудување.Уште помалце ке имаше пријави за лажно силување, така да ова твојата теорија не штима нешто.
--- надополнето: 15 јули 2012 во 23:52 ---

Ако пријавила или ако мисли дека е силувана воопшто не значи дека е силувана. И јас мислам дека за некои услуги ми наплаќаат одповеќе но тоа не значи дека јас сум во право, туку дека не сум доволно упатен во тоа. Што таа си подразбира и мисли дека е силување воопшто не значи дека е силување.

Како бе овој муабет еј? Чекај силување е ако влез цел или само главичката?

Нема да биде ни прва ни последна,а тие што и го закачиле нека му мислат.

Ај модераториве нека ја затворат темава. Сите девојки си го бараат и намерно лажно сведочат за силување:facepalm: Крај

Како бе овој муабет еј? Чекај силување е ако влез цел или само главичката?
А како ти си го подразбираш силувањето, баш ме интересира.
Ете дај ми пример кој е на сама граница со нормален секс, ама сепак е силување според тебе. Ме интересира која ти е границата за силување и каде таа се прекршува во обострано прифатлив секс.

:facepalm:

Не треба она да мисли дека е силувана, ваљда треба да чека некој да и каже: ДЕВОЈКО СИЛУВАНА СИ!

Гнасно е.
Гнасни се и силувачите.

Но вакви работи и болни умови секогаш имало и ќе има. Од нив нема спас. Немоеш да им влагаш на сите по дома и да ги анализираш и да видиш дали би силувале девојка.

Девојките треба да се пазат троа поеќе и тоа е тоа.

Ова е директна последица на сексуалната репресија врз мажите наметната од жените во Македонија. Малку беше што ние, македонските мажјаци почнавме да бараме жени од Албанија, Украина и пред се регионалниот лидер во оваа област Бугарија, сега се почнало и со силувања. Оваа гадна појава мора да се искорени затоа давајте им на дечковците и пред да купат БМВ.

Малку посериозно - секое силување е гадно и жално без оглед на тоа од каде е жртвата. Се надевам сторителите ќе бидат уапсени и ќе ја добијат соодветната казна.

Преку такво ми е од селски муабети дека "ако кучката не мафне со опашката..." И ме нервира филмот шо го терате дека самата си е крива за тоа шо ја снашло.

Jaс никаде не напишав дека девојката е крива и лаже, само реков дека истрагата е во тек ............. ниту ја бранам, ниту пак ја окривувам ........... службите ќе докажат и пресудат што и како било ............... и онака темава е губење време ......... тие што се засегнати, тие треба да му ја мислат !
Дека има силувања има, никој не го негира тоа, но дека има и лажни сведочења/искази и тоа го има(како што кажа Владе) ............. впрочем затоа и постојат службите, да истражат, да соберат докази ........... кога ќе се утврди вината, виновникот ќе одговара .............. ако се криви момците нека ги полијат со бензин и нека ги запалат, ако не се криви тогаш нејзе нека ја полијат со бензин и нека ја запалат ........... што друго да кажам, пофер од ова здравје !
П.С. Премногу се замараме со работи кои лично не не засегаат, али ајт тепање време ЈБГ нешто да се каже !

:facepalm:

Не треба она да мисли дека е силувана, ваљда треба да чека некој да и каже: ДЕВОЈКО СИЛУВАНА СИ!
Е добро де дај ми и ти еден пример според тебе каде почнува силувањето а каде завршува нормалниот секс.

Ај модераториве нека ја затворат темава. Сите девојки си го бараат и намерно лажно сведочат за силување:facepalm: Крај

Moody да не се караме :P правник си.
И сам знаеш како стојат работите, во секое дело има обвинувач и обвинет, но за да се докаже вината ни требаат докази нели?
Нити еден човек при здрава памет и свест не се осудува да оправда силување, тоа е гнасен чин кој треба да се казни, но нели треба прво да се докаже дека имало силување?

А како ти си го подразбираш силувањето, баш ме интересира.
Ете дај ми пример кој е на сама граница со нормален секс, ама сепак е силување според тебе. Ме интересира која ти е границата за силување и каде таа се прекршува во обострано прифатлив секс.

Очекуваш некои дефиниции? Сам не ја знаеш разликата? Се надевам дека одговорот на второто прашање е афирмативен, а ако не еве:

Нормален секс (како шо ти го нарекуваш) е кога вагиналниот отвор и пенисовидниот орган се вкрстуваат во едно сшто али сопствениците на истите проклето многу го сакаат тоа.

Кога само едниот сака, а другиот се противи ко Грција за Македонија у Нато, ондах тоа е силување.

У реду?

Секој ден се силуваат девојки....незнам што толку фама околу французинкава, само ради тоа што е французинка...
Таа ако, се забавувала, ама очитно не водела грижа што прифаќа пијачки! Денес треба да се биде многу внимателен не само за подметнување. туку и за многу други работи! Ама не, тоа нели не може мене да ми се деси!!!.. Неодговорност!
Така да ич не ми е жал за девојкава, ниту пак за да ја сфатам би се ставила на нејзиното место!
Секој еден си е одговорен за своето тело!

Ти во подрум да не живееш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom