Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене тоа ми текна...поише ми личи дека своеволно прифатила секс па тој ги викнал и другарите, ама тоа пак е силување...A да и дошле со чоколатце ќе се подадела? Мислам come on сама во дискотека во 3 часот во друга држава и прифатила пијалак од непознато лице? Мене ми смрди исказов на девојкава.
A кажи ми што и како ќе се чуствуваш доколку утре на пример отиде некаде така ќерка ти пр. во Франција,Англија некаде и некој така ја силува.Или на пример мајка ти.Дали и тогаш ќе кажеш дека тоа е нејзино тело...???Секој ден се силуваат девојки....незнам што толку фама околу французинкава, само ради тоа што е французинка...
Таа ако, се забавувала, ама очитно не водела грижа што прифаќа пијачки! Денес треба да се биде многу внимателен не само за подметнување. туку и за многу други работи! Ама не, тоа нели не може мене да ми се деси!!!.. Неодговорност!
Така да ич не ми е жал за девојкава, ниту пак за да ја сфатам би се ставила на нејзиното место!
Секој еден си е одговорен за своето тело!
22 годишни девојки се силувани секој ден, nobody gives a fuck. Ама сите сме згрозени кога е Французинка во прашање.
Тоа е срамота![]()
Да беше некоја од "дивтарските крвожедни источно европски" националности светот ќе го болеше стапот.
не би требало да е тешко да се открие што навистина се случило, сигурно ќе се најдат сведоци, а може има и камери во колосеум... се разбира дека треба да се казнат силувачите, ама и лажно обвинување е кривично дело, а мене ми мириса дека малава глуми наивност ама ајде да не зборам предвремеИ мене тоа ми текна...поише ми личи дека своеволно прифатила секс па тој ги викнал и другарите, ама тоа пак е силување...
A кажи ми што и како ќе се чуствуваш доколку утре на пример отиде некаде така ќерка ти пр. во Франција,Англија некаде и некој така ја силува.Или на пример мајка ти.Дали и тогаш ќе кажеш дека тоа е нејзино тело...???
...зошто мене никој не ме силува бе?.....зошто имам и очи на тилот и знам одговорно да се однесувам..........
Не сакав да бидам првиот мрчатор... ама да, тоа е тоа.A да и дошле со чоколатце ќе се подадела? Мислам come on сама во дискотека во 3 часот во друга држава и прифатила пијалак од непознато лице? Мене ми смрди исказов на девојкава.