Ролери

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Почна некој да вози на кеј...? Ја почнав редовно, еве две недели, кога имам време, околу 7 попладне...:)

Ролам уште од мојата 10та година , сеа послабо , кога како ке ги извада , но ко ке се присетам на минатото кога секој ден на плоштадот во Струмица правевме рампи за скокање , од споменикот ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ скокавме , купивме оригинални хокеј стативи , едноставно си правевме кул забави , сеа тоа го снема во Струмица , ретки се лугето кои ролаат ...

и јас возам 2 години веке, оваа ми е трета. море вчера како сум ги возела.. уф уф -3 часа..

Јас сум секој ден на кеј. Малку е безвезно времево па не е сигурно колку долго се останува и колку пати ќе се иде до Влае, поради тоа, ама битно колку толку да се одржувам во форма...
Има тука некој по стаза што вози?

дечки, имам еден проблем......
си купив ролери, и то е супер, убај се....амаа немам возено од мојата 11-та година, и барам совет како да се вратам во форма?:S не можам да разберам зш ми е толку страв ко ќе излезам на улица... упм, можит смешно ви изгледат ама стварно така е...... :icon_conf:

дечки, имам еден проблем......
си купив ролери, и то е супер, убај се....амаа немам возено од мојата 11-та година, и барам совет како да се вратам во форма?:S не можам да разберам зш ми е толку страв ко ќе излезам на улица... упм, можит смешно ви изгледат ама стварно така е...... :icon_conf:

епа вози ги на рамно. пополека.
и мене малце ми беше страв кога за прв пат ги облеков, со наведната глава возев да не наидам на некое каменче!
нема некој голема филозофија у возењето ролери. и учи се да кочеш, знаеш десна нога подигнеш, е сега за почетници како тебе е малце страшно да не паднеш, ама нема шанса. кога ке кочеш цврсто стисни да десната кочница за да можеш да застанеш!
а и да паднеш ништо страшно.:smir::smir::smir:

епа вози ги на рамно. пополека.
и мене малце ми беше страв кога за прв пат ги облеков, со наведната глава возев да не наидам на некое каменче!
нема некој голема филозофија у возењето ролери. и учи се да кочеш, знаеш десна нога подигнеш, е сега за почетници како тебе е малце страшно да не паднеш, ама нема шанса. кога ке кочеш цврсто стисни да десната кочница за да можеш да застанеш!
а и да паднеш ништо страшно.:smir::smir::smir:

абее знам, немат голема филозофија, имам возено, знам како е, не сум до толку..... сепак требит време, да се навикнам на нив :)
ај ќе бидит....:wink: фала на советот енивеј :smir:

минатото лето го поминав на кеј ролајки :)
оваа година слабо зашто треба да си земам нови ролерки...ама кај и да е и јас ќе почнам на кеј да ролам :)
едноставно обожавам да ролам...ме опушта

Ммммм колку сакам да возам ролери (уште да научам да закочам тогаш кога ќе посакам), некогаш ми е поубаво на стаза да одам околку на кафе да дремам. И после секое возење се частам сладолед мх мх мх (=
Совршено опуштање, единствено мушчките не ги сакам, односно ги мразам ^_^

Вчера првпат оваа сезона ролав :) прекрасно е кога си со друштво , ролање , зезање , пагање :) едноставно кул ...

2-3 пати неделно возам ... на стаза

Често возам али повеќе агресив одколку онака да си возам по стаза ... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom