Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Постов ме потсети на лето.ShEkicKs напиша:ja ќе идам на стаза околу 12, да си ја отворам сезоната официјално, од коа се затопли само стрит возам, пошо а тм'н ќе се засуши стазата и ќе се решам да возам, ети ти го времето се расипало...се надевам дека и утре ќе не дружи сонцево![]()
Tonchie напиша:Летоооо :lud:
Вчера ја видоф носеше јакничка и ракавички.
Де бе еден стап за стрит хокеј не треба да е повеќе од 10 Евра!Dimitarc напиша:затоа што нема да ни ги дадат стаповите. Немаме сите заеднички стапови. Имаме голови кој можеме да ги земеме и специалото топче. Ако имаме Стапови играме. Лоу знае да игра хокеј, имам осет дека сите ке не победи. Он сам против ние сите. Сериозно, ќе ги прашам дали ќе ги дадат стаповите ама ако се собереме.
Е има и кај нас у МКД кај да се купат. Тееееј ја кој шо сум надвор треба да ви кажам шо имате дома ебаве! Има у онаа продавницана на Елан у ГТЦ спроти поранешна Словенија Шпорт. Мислам дека се околу 800 денари. А има и голмански. А мислам дека и у Спорт Лајф може да се најдат.Dimitarc напиша:да ама ги нема кај нас. Мене ми донесе братучед ми од јуесеј ама го поебав несакајки на шут, затоа се гребам и јас стап. Ако има некој шанса да ми донесе, ќе си го платам.