Ролери

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
ОК, абе ти. Него, има ли уште некој кандидат освен јас?

ja ќе идам на стаза околу 12, да си ја отворам сезоната официјално, од коа се затопли само стрит возам, пошо а тм'н ќе се засуши стазата и ќе се решам да возам, ети ти го времето се расипало...се надевам дека и утре ќе не дружи сонцево :)

ShEkicKs напиша:
ja ќе идам на стаза околу 12, да си ја отворам сезоната официјално, од коа се затопли само стрит возам, пошо а тм'н ќе се засуши стазата и ќе се решам да возам, ети ти го времето се расипало...се надевам дека и утре ќе не дружи сонцево :)
Постов ме потсети на лето.
ммммммм каква убавина:pehar: !

Летоооо :lud:
Вчера ја видоф носеше јакничка и ракавички.
Сеуште не можам да трипувам за лето...

За доаѓање на стаза... па за 2 недели верувам дека ќе бидам со помалку обврски и и ќе можам да дојдам до грат за да се потркалам малку.

Tonchie напиша:
Летоооо :lud:
Вчера ја видоф носеше јакничка и ракавички.

вчера беше ладничко и дуваше ветер :)
денес беше бајаги потопло, возев со блузон, и ќе се стопев уште малце...

сонцееееее...не не напуштај :)

PS гледам прогноза... од четврток пак ќе врне :(

Denes da mozev ke vozev, ama poso sum bolen nemozev. Denov PLACESE za vozenje roleri.

јас настинувам, ама не се давам. Утре возам! После десет на стаза. Кој ме познае нека викне по мене!

се учи, не е квантна физика

нема сонце, ама од 8 до 10 утепав 2 саата на стаза. Не идам на шести ќе идам на хокеј. Ау, ќе боли тоа

Стварно бе има ли некој овде да игра ролер хокеј. Ако може оние пацерине да се збираат за кајгана фудбал, шо не би можело и за кајгана ролер хокеј да се организираме, а?

затоа што нема да ни ги дадат стаповите. Немаме сите заеднички стапови. Имаме голови кој можеме да ги земеме и специалото топче. Ако имаме Стапови играме. Лоу знае да игра хокеј, имам осет дека сите ке не победи. Он сам против ние сите. Сериозно, ќе ги прашам дали ќе ги дадат стаповите ама ако се собереме.

Dimitarc напиша:
затоа што нема да ни ги дадат стаповите. Немаме сите заеднички стапови. Имаме голови кој можеме да ги земеме и специалото топче. Ако имаме Стапови играме. Лоу знае да игра хокеј, имам осет дека сите ке не победи. Он сам против ние сите. Сериозно, ќе ги прашам дали ќе ги дадат стаповите ама ако се собереме.
Де бе еден стап за стрит хокеј не треба да е повеќе од 10 Евра!

да ама ги нема кај нас. Мене ми донесе братучед ми од јуесеј ама го поебав несакајки на шут, затоа се гребам и јас стап. Ако има некој шанса да ми донесе, ќе си го платам.

Dimitarc напиша:
да ама ги нема кај нас. Мене ми донесе братучед ми од јуесеј ама го поебав несакајки на шут, затоа се гребам и јас стап. Ако има некој шанса да ми донесе, ќе си го платам.
Е има и кај нас у МКД кај да се купат. Тееееј ја кој шо сум надвор треба да ви кажам шо имате дома ебаве! Има у онаа продавницана на Елан у ГТЦ спроти поранешна Словенија Шпорт. Мислам дека се околу 800 денари. А има и голмански. А мислам дека и у Спорт Лајф може да се најдат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom