Ролери

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
за ролери прајме моабет. И си идел сто, толку се иде, сме мереле.

Ubaa rabota se toa rolerite samo so kako mal ne sum naucil pa sea neam ni namera :):):)

Па не е тешко да се научи. Сега нема да бидеш професионалец првото лето, али не е некоја квантна физика за да не се научи. Јест да другар ми Џоле а ги ставеше ролерите паѓаше на гз. Се држи за знакот, ќе се пушти на гз. Го држиме ние, пап на гз и така. Тоа е единствениот невозмможен случаш што сум го видел

Odvaj cekam da se naprai vremevo za da si ze vozime so frendicite rolerki i da si najdme nekoj tipci po moznost i tie da se na roleri:je:

Ќе не најдете бе, ќе не најдете! Колку на број ти се френдиците?

Одлично, ние сме негде околу 26-7 машки. Сите заедно возиме приквечер, а во гужвата возиме во тројки. Ќе формираме една петка ако треба. :):) Сериозно, возеше минатото лето? Ако си возела, гарант ме знаеш.

Утре е ден на екологија и не се иде во школо. Ко што гледам времето ќе биде убаво па кој сака нека дојде, јас сум тамо. Од 12 додека не се стемни тамо ќе бидам. Додуша ќе возам, може и низ град да возам, не се знае. Клинке, договори се со јаков ако сакаш да дојдеш или пиши ми мене за да не се утнеме. Бибо, истото важи и за тебе. Кажувајте ако се собираме од тука да не си го збирам старото друштво. Душичке, ти се иде на тебе?

Јас ќе мора да тркнам до школо од сабалје па накај 13-14 мош ќе дојдам да ве средам :)

колку убаф ден :je: ... јас отидов да стрит-ам :)

Dimitarc напиша:
Утре е ден на екологија и не се иде во школо. Ко што гледам времето ќе биде убаво па кој сака нека дојде, јас сум тамо. Од 12 додека не се стемни тамо ќе бидам. Додуша ќе возам, може и низ град да возам, не се знае. Клинке, договори се со јаков ако сакаш да дојдеш или пиши ми мене за да не се утнеме. Бибо, истото важи и за тебе. Кажувајте ако се собираме од тука да не си го збирам старото друштво. Душичке, ти се иде на тебе?
e kolku sakam da mozam da dojdam ali me fati nekoj grip:( (ne e pti4jiot sreka:)) i denes ne bev na skolo zs imam temperatura taka da neznam dali ke mozam:cry:, ali ako mie podobro znam kaj da ve najdam:):se_ molam da mi pomine

nemoj nekoj da otisol! Ja u skolo ke sedam vie ke mi vozite roleri?

kLiNkA напиша:
e kolku sakam da mozam da dojdam ali me fati nekoj grip:( (ne e pti4jiot sreka:)) i denes ne bev na skolo zs imam temperatura taka da neznam dali ke mozam:cry:, ali ako mie podobro znam kaj da ve najdam:):se_ molam da mi pomine

E kaj ke me najdes? Jas sum ili na staza, ili na hokej na soborna ili go vrtam krugot ramstor plostad ili pak sum od koco racin nadole.

Dimitarc напиша:
E kaj ke me najdes? Jas sum ili na staza, ili na hokej na soborna ili go vrtam krugot ramstor plostad ili pak sum od koco racin nadole.
abe jas...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom