georgi! da ti objasnam nesto,covek da mu kaze nekomu glup ,mora samiod da e glup ,bidejki samiot e glup za takvo nesto da kaze .a za navredi samiot pocna.dosta so taa istorija ,100%istorija si imal edinica.koj argumenti gi sakas?dali ne e vistina po vtorata svecka vonja nastana izraael,kazi deka ne e vistina.kolku sto se sejkavam do bred vtorata svecka vonja nemase izraael .i kako sto kazuva istorijata ,i samot bog gi kazna izraelcite da nemaat drzava .uciiii georgi pojkem istorija
podobro covek da e polu pismen otkolku ti nepismen.i bas mi e zal sto tolku nisto ne razbiras
. a i te razbiram nema sto da pravis tolku ti daroval bog.i kako sto vikas ti, nesakam da navreduvam ali me navlekuvaat drugi.
ali sepak bidi pozrdaven
=georgi25]I jas im kazuvam na ovie debilite celo vreme za toa ama nikako da gi sfatat tie raboti. Citale nekoi sranja "Koj go kontrolira svetot"
i sega ni go korumpiraat mozokot so nivnite insinuacii.
Inace ne sum povlijaen od mediumi ili religija, cisto treba malku da citnete istorija i da imate malku vizija
za da pretpostavite sto moze da se sluci vo idnina.
Ovoj glupiot zbori za toa kako Izraelcite im gi zemale kukjite na arapite ili takvi nekoi gluposti a sve sto treba e da procita za nesto sto se slucilo malku porano od formiranjeto na evrejskata drzava.
So polupismeni lugje nemoze da se komunicira. Pocnaa so navredi zatoa sto nemaat argumenti, zal mi e samo sto i mene me navlekoa da navreduvam.[/quote]
podobro covek da e polu pismen otkolku ti nepismen.i bas mi e zal sto tolku nisto ne razbiras

ali sepak bidi pozrdaven
=georgi25]I jas im kazuvam na ovie debilite celo vreme za toa ama nikako da gi sfatat tie raboti. Citale nekoi sranja "Koj go kontrolira svetot"

Inace ne sum povlijaen od mediumi ili religija, cisto treba malku da citnete istorija i da imate malku vizija

Ovoj glupiot zbori za toa kako Izraelcite im gi zemale kukjite na arapite ili takvi nekoi gluposti a sve sto treba e da procita za nesto sto se slucilo malku porano od formiranjeto na evrejskata drzava.
So polupismeni lugje nemoze da se komunicira. Pocnaa so navredi zatoa sto nemaat argumenti, zal mi e samo sto i mene me navlekoa da navreduvam.[/quote]