Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
go obozhavam ohrid, zatoa shto iam epten spomeni od tamu. i loshi i dobri ali sepak ne bi gi zamenila za nishto. i edvaj chekam pak da idam letovo

i jas edvaj cekam da dojde sabota da odam za ohrid, super grad e ohrid imam super spomeni od tamu

toplo pivo i ladna pleskavica.....samo taka bi go okarakteriziral turizmot vo Ohrid

охрид-град -полис- држава...охриѓани...вонглавном добри прости...и недружељубиви...али како и да е наш е и не си го даваме...
п.с.дали досеа добивте олку искрен одговор од охриѓанка???...не се разбира...

Последен кометар што слушнав од Охриѓанец беше: Moре овие Скопјанишчава го затрупаја градов со скопски коли, да не мојт чоек паркинг да најт:icon_lol:

Дефинитивно не знаат што сакаат. Се жалат ако нема туристи, а се жалат и ако има:) Добро и јас се жалев денес дека премногу има гужва, не може човек место да најде кафе да се напие во град:icon_lol:

Ваква раздвиженост за празнициве не била од летото.

FortunE напиша:
Последен кометар што слушнав од Охриѓанец беше: Moре овие Скопјанишчава го затрупаја градов со скопски коли, да не мојт чоек паркинг да најт:icon_lol:

Дефинитивно не знаат што сакаат. Се жалат ако нема туристи, а се жалат и ако има:) Добро и јас се жалев денес дека премногу има гужва, не може човек место да најде кафе да се напие во град:icon_lol:

Ваква раздвиженост за празнициве не била од летото.
...ние сме премногу горди за да признајме дека живејме од туристи...али ...остајте то шо си зборвиме...и без вас не мојме...од мене тргам...ко ке сте тука и јас си вељам...од кај па се и овие дојдоја и градов ни го смрдија...ама ко ке ве немат вељам кај се скопјанчиња да кренет атмосфера...

Денес апаратот од рака не го пуштив, па еве некоја сликичка да споделам и со вас од Охрид и околина ... кога не им текнува на Охриѓани/ки морам јас мамата:icon_lol:

19nf.jpg

29un.jpg

47eu.jpg

57xn.jpg

Дури и полицијата ја фатив:pishtoldz :icon_lol:
68ph.jpg

Дивне ти ли...зар и ти ќерко Дивне...окорела Стружанка-во Охрид:pishtoldz
....Се шалам:kez:

Буковец напиша:
Дивне ти ли...зар и ти ќерко Дивне...окорела Стружанка-во Охрид:pishtoldz
....Се шалам:kez:

Далеку од тоа, што ти е!:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Општо ми се погодија глетките и се пресликав ... повеќе е езерото од Охрид, ама ај:pipi: :icon_lol:

Дивне браво за сликиве, се гледа дека си се возела со кајче:icon_lol: Ние Охриѓаните слабо шетаме дека и немаме кога да сликаме убајна невидена:icon_lol:

Вака коа гледам брод, езеро со мали бранови и одма ми се слоши. :pov: Јас не сум по вие работи златно цврсто тло.

Чуди се после зш не се сложвиш со Охриѓанки :):)

go sakam ohrid zs e blisku do debar a tamu sum skoro sekoj vikend
slikine od divajn se vistinskata slika :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom