Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Vo Tabana najjaka mi e babickata so cerevoto so voda koja prska i vika po gostite , superbabicka vo grado mora da e taa .

Леле ќути еј со нејзе секое лето се расправамеее колку ме нервират еј, комшивка од пеколот е та :kajg: :pishtoldz

MSV(support) напиша:
Охрид...ти ја ебав колата, те запамтив.

хааааааа ова ми е познато:je: како да си имал мака од некој џандар:je:

Токму и да е најникаквиот град на планетава, секогаш ке ми буди оган во градите кога ке го чујам името негово, зашто таму поминав најмалку 15-тина прекрасни лета, прекрасно се дружев, научив да пливам како клинец, го уловив првото рипче(и водно и сувоземно)....а таму живее и една личност која навистина многу ми значи.

Е тоа ти е мал град, претходната вечер се случува нешто, денес дознаваш уште сабајлечки.
Излегол северински порнич со некоја охриѓанка шо работела во еден кафич тука (ај да не претерам, не кажувам кој). Кутро девојче, го снимале.

Која бе? Како незнам јас? Очекувам ПП, за да неморат да се распрашвам по луѓево :)

Не ми текнува која е, само име и знам и името на кафичот. Не е кај тебе Маринче, не се потресувај:))))
Очекувам едно детенце (кое ми кажа за ова) да дојде и да каже точно кај може да се најде клипот.

Mandrak напиша:
Ова според Паско Кузман е?
Не сум сигурна, мислам дека да. Одамна текстот го имам, па не се сеќавам баш од кого е. Ако не заборавам, можам да проверам ако толку те интересира:)

FortunE напиша:
Е тоа ти е мал град, претходната вечер се случува нешто, денес дознаваш уште сабајлечки.
Излегол северински порнич со некоја охриѓанка шо работела во еден кафич тука (ај да не претерам, не кажувам кој). Кутро девојче, го снимале.

Дан е некоја што ја знаеме?.... Или тотален странец? :icon_lol:

Охрид го преферирам заради следните две точки:

1. Езерото - не се чувствувам пријатно (понекогаш и ми делува застрашувачки) кога се движам знаејќи дека од лева или десна страна немам водено пространство, и
2. Неделното кафе - недела е ден за кафенце во чаршија и охриѓ(џ)ани го практикуваат тоа, посебно ако е сончево.

:)

Eko1 напиша:
Дан е некоја што ја знаеме?.... Или тотален странец? :icon_lol:
Па јас лично не се знам со нејзе, ама мислам дека Весна се знае:icon_lol: :icon_lol:

Ninja напиша:
2. Неделното кафе - недела е ден за кафенце во чаршија и охриѓ(џ)ани го практикуваат тоа, посебно ако е сончево.
Аквариус а?:icon_lol: Или Галерија за поголема чашитлама, нема шанси да пропуштиш да не видиш некој што ќе помине:icon_lol:

FortunE напиша:
Па јас лично не се знам со нејзе, ама мислам дека Весна се знае:icon_lol: :icon_lol:

А ти стигна филмчето тебе?.... Ке ни го проектираш при следното кафе?

Тоа детенцето не дојде вчера. Ама кај ќе оди? Ќе дојде некогаш! Ако не, ќе најдеме од други шо му се секираш?

Еко дан сакаш да ти договорам средба со дотичната персона .. за автограм де:kez:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom