Психолошки IQ тест

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој испод 100 или да идам да се обесам. Како сите над 120 натепавте, ја три пати го решавам и неможам ништо да направам.
педери!

Jakov напиша:
Има некој испод 100 или да идам да се обесам. Како сите над 120 натепавте, ја три пати го решавам и неможам ништо да направам.
педери!

Решавај го намира никој и ништо да не те замара и решевај го за максимално време.

ЈАс се заебав за 25 мин го решевав некои што неможев да ги решам ги прескокнав

Ja napraviv 99 ama pola na tepka gi pravev nemav nervi. Testot go resiv za 6 min taka da ishodot e 99!

Требале пократок да го направат за луге по потенки нерво како мене и Capo Kapistec :):)

Мене ми излезе 99, ама го решив одма....ми останаповеќе од пола саат...

108 - 13 мин....ваљда нормална, меѓу толку генијалци :poss:

Не сум лош за 30 минути решавање да извадиш 145 бода а? :raz:

95 za pomalce od 5 min nonstop mi dosagaat ne mozam da se skoncentriram i taka nabrzinka gi ispostrakav imam potencijali valda haha

-163Hi Hi.Epten se zaebani testovive zoso merat vreme.I so praat so vremeto ti merat za kolku si utnal.Baska safra me faka i nemozam.Result:146:(

Lucifer напиша:
-163Hi Hi.Epten se zaebani testovive zoso merat vreme.I so praat so vremeto ti merat za kolku si utnal.Baska safra me faka i nemozam.Result:146:(

Многу ме интересира како си дошол до резултат 146. Видиш на мене ми го даде ова...што претпоставува дека за инт над 145 не мери..

можеби би сакал некој скриншот да набациш на кој би го имало твоето 146?

peer zborev za vtoroto,prvoto go ebav od odma epten bea lesni na pocetokot,a site takvi taka so mi pocnuvaat na kraj gi zaebuem(od iskustvo zboram),epten mi deluvaat dekoncentriracki.:)

Lucifer напиша:
peer zborev za vtoroto,prvoto go ebav od odma epten bea lesni na pocetokot,a site takvi taka so mi pocnuvaat na kraj gi zaebuem(od iskustvo zboram),epten mi deluvaat dekoncentriracki.:)

Кое прво кое второ.. на шпански да не го решаваше?
163, 146..дај подобјасни:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom