Голема дилема меѓу народот ``што ли му рече``

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
Матераци се правда

materaci1.jpg
Италијанскиот одбранбен играч Марко Матераци призна дека го навредил францускиот напаѓач Зинедин Зидан поради неговата исклучителна арогантност за време на финалето од Светскиот куп во фудбал, објави Ла Газета дело Спорт.

Зидан (34) го удри Матераци со главата во продолжението од натпреварот во неделното финале и беше исклучен од игра.

- Го задржав за дресот...за неколку секунди, тој се сврте кон мене и ми се потсмеа со исклучително арогантен поглед - гледајќи ме горе-долу - Ако сакаш да го имаш мојот дрес можеш подоцна (Зидан одговорил). - Навистина, вратив со навреда, изјавил Матераци за весникот.

Незнам на која телевизија слушнав, на овие српскиве, Матераци му рекол на Зидан: „Се покажавте вие французите многу со глава играте” и Зидан многу се навредил и му заби глава на гради на Матераци

Ja cuv deka mu rekol nesto za sestra mu ili majka mu...Seedno, mn glupo izreagira

Незнам зашто сите го обвинуваат Матераци. На европското 2004 кога го избркаа Тоти зашто го плукна Поулсен никој не праша со што го испровоцирал, него сите го обвинуваа Тоти.
Зидан е крив, што и да рекол Марко.

Чоекот му рекол: Сите знаеме дека си син на терористичка курва....што мене баш и не ми е верно дека му рекол така

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom