Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Убав фудбал се игра, по една добра шанса на двете страни, одлично одбрани голманот на Шкендија, а во шансата на Шкендија, играч на Шкендија не реализираше со глава од само 3 метри.

Убав фудбал се игра, по една добра шанса на двете страни, одлично одбрани голманот на Шкендија, а во шансата на Шкендија, играч на Шкендија не реализираше со глава од само 3 метри.
Каде гледаш? Дај линк

Каде гледаш? Дај линк
http://www.ejashiko.com/

И симни си Veetle :D
--- надополнето: 3 јули 2012 во 17:51 ---
Нема ни Македонско знаме на стадионов а има Албанско :tapp:
Овие си цепаат на шконски, од страна навредливи коментари за Македонија...

http://www.ejashiko.com/

И симни си Veetle :D
--- надополнето: 3 јули 2012 во 17:51 ---
Нема ни Македонско знаме на стадионов а има Албанско :tapp:
Овие си цепаат на шконски, од страна навредливи коментари за Македонија...
Има нешто навивање ? Оти исклучен ми е гласот, така ја гледам, неможам да му го слушам „јазикот“.
Или на македонски да не коментира? :eek:

Ајдее тајм аут :D. E не се издржва, жешко е! :)

Има нешто навивање ? Оти исклучен ми е гласот, така ја гледам, неможам да му го слушам „јазикот“.
На шпонски коментира.
Навиваат ама слабо ко и увек, скандирање само Форца Шкендија, и истите фори што ги тераат секоја утакмица...

Ајдее тајм аут :D. E не се издржва, жешко е! :)
Добро го пеат баљистите.:D
Коментаторот е на албански, нормално, знаме видов на С. Ирска, Албанија, УЕФА, понатаму од лева страна може има и Македонско, ама камерата до толку се врте, па не се глеа :)))
--- надополнето: 3 јули 2012 во 17:56 ---
Колку шанси промашија Шкендија :tapp:

А што кур бара знаме од Албанија на овој меч?
И Косовско требале да стават....

Добро пееле жими газов, со 3 минути пауза меѓу скандирањата. Ниедна песна долга немаат, само ќе викнат два пати ќе чукнат на тапанот и толку :D

Негоо веќе 3 шанса на Шкендија од кога гледам. Оваа најсериозна...

А што кур бара знаме од Албанија на овој меч?
И Косовско требале да стават....
Добро пееле жими газов, со 3 минути пауза меѓу скандирањата. Ниедна песна долга немаат, само ќе викнат два пати ќе чукнат на тапанот и толку :D
Негоо веќе 3 шанса на Шкендија од кога гледам. Оваа најсериозна...
Па што знам, за таков противник, за оваков меч солидно ми е на мене навивањето од нивна страна, а може и постат, па не се напрегаат:D

Овие една измена направија, уште тројца на клупа имаат, од кои еден голман.o_O

Ах овие уште првото откажаја, прегреа машината :pos:

Инаку на добро место е позициониран стадионот. Еден посилен удар и топката ќе оди на ручек во таа куќата(зграда или пак соблекувални можеби со црвен тепих:vozbud:) зад голот на Ников.

Па што знам, за таков противник, за оваков меч солидно ми е на мене навивањето од нивна страна, а може и постат, па не се напрегаат:D

Овие една измена направија, уште тројца на клупа имаат, од кои еден голман.o_O
Се гледа дека не си видел што е навивање во живо :D
Повеќе од времето ќутат него ли што пеат, особено во последниве 10-тина минути не гукнаа. Почнуваат некои песни и не им траат ни 30 секунди. Само тапанот се слуша, и кога скандираат. Сериозна навивачка група нема паузи во пеењето туку пее цело време...
А плус имаат солидна бројка, па и пола од нив да не пеат пак ќе се слуша гласно...:D

Мада они увек постат и се вадат на тоа :D

Овие измена направија :pos:
Се гледа дека се аматерски тим у пм, али Шкендија се нула во реализација...
--- надополнето: 3 јули 2012 во 18:04 ---
ОООО ТА ЧИФШААА МАЈМУНИИИИТТТТ
хахахахахахахаха
Толку се безгласни што и довикувања од публика се слушаат :icon_lol:

Се гледа дека не си видел што е навивање во живо :D
Повеќе од времето ќутат него ли што пеат, особено во последниве 10-тина минути не гукнаа. Почнуваат некои песни и не им траат ни 30 секунди. Само тапанот се слуша, и кога скандираат. Сериозна навивачка група нема паузи во пеењето туку пее цело време...
А плус имаат солидна бројка, па и пола од нив да не пеат пак ќе се слуша гласно...:D

Мада они увек постат и се вадат на тоа :D

Овие измена направија :pos:
Се гледа дека се аматерски тим у пм, али Шкендија се нула во реализација...
--- надополнето: 3 јули 2012 во 18:04 ---
ОООО ТА ЧИФШААА МАЈМУНИИИИТТТТ
хахахахахахахаха
Толку се безгласни што и довикувања од публика се слушаат :icon_lol:
Океј, ете сеа ќутат, кога е така така е, ама од коа пуштив, а тоа беше на почеток на мечот пак беше солидно навивањето до пред малце, сеа и не е баш така.
А дека не сум видел и чул навивање во живо грешка си :)
--- надополнето: 3 јули 2012 во 18:07 ---
И не е Албанско знаме тоа :D ..немаат бело тие на знамето

Океј, ете сеа ќутат, кога е така така е, ама од коа пуштив, а тоа беше на почеток на мечот пак беше солидно навивањето до пред малце, сеа и не е баш така.
А дека не сум видел и чул навивање во живо грешка си :)
--- надополнето: 3 јули 2012 во 18:07 ---
И не е Албанско знаме тоа :D ..немаат бело тие на знамето
http://www.youtube.com/watch?v=26VDhVVYroU&feature=my_liked_videos&list=LLPf0QWYTY1yC3a-uS0yC9aA
Тоа што го пеат ЉАЉА цело време, е уствари истата мелодија на напшиов клип од 9:15, feel the difference :D
Се согласувам во првите 10-тина минути навиваа добро, али после тоа...

Да се вратиме на фудбалов... Коментаторон ништо не збори, сигурно ни составот не го знае:pos: Само кога имаат шанса кажува по нешто :pos:
Шкендија ги буши овие по страна, и е далеку подсобар противник ама реализација никаква.
Иначе и дефинитивно нема Македонско знаме. До знамето на Северна Ирска, има Албанско, па знаме на УЕФА и уште едно незнам какво е...
СРАМОТА!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom