LG Optimus L3

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Локација
кај дримон
Веб-сајт
www.facebook.com
Земав денес вакво телефонче па ме интересираше ваше мислење/совет за телефонов

166198.jpg

Супер е телефонот со здравје да си се служиш.

Земав денес вакво телефонче па ме интересираше ваше мислење/совет за телефонов

166198.jpg

Супер е се, само многу слаб екран и резолуција.

Јас ќе го чекам LG L5

Отвори тема само за да се пофалиш што си земал нели?

Отвори тема само за да се пофалиш што си земал нели?

Да ми каже некој поискусни во овие работи дали сум направил добар избор а за хејтерите ко тебе баш ми чуе

Да ми каже некој поискусни во овие работи дали сум направил добар избор а за хејтерите ко тебе баш ми чуе
Нека ти каже, ама извини да го купиш па да бараш совет ми нема логика.

Нека ти каже, ама извини да го купиш па да бараш совет ми нема логика.
Ај олади малу бе ортак .... 100 теми има за секакви телефони сакам и јас да си дознам што и како со телефонов, не само совет и искуства од други

За парите, реално си добил многу повеќе. Со здравје да си го служиш. Ќе ти треба малце време да се навикнеш на боите од екранот и резолуцијата и не очекувај некои SF тјунирања за него, ама гледам последниов месец доста популарен станува :)

За мислење се прашува пред да се земе нештото.
Инаку телефонот за парите не е лош.

и јас имам 2 такви земено од Вип, доста интересен ,едина мана ми е кога преку Инстаграм сликам и после процесинг ми се дешава да ми се ресетира телефонот, не секогаш али ми се дешава тој проблем.

Тенок телефон,баш како што сакам јас иначе дај кажи шо пари го зема и како ?

Тенок телефон,баш како што сакам јас иначе дај кажи шо пари го зема и како ?
2000 доплата во вип на тарифа 499 ден со 1000 мин кон вип и 200 мин кон други мрежи

Покрај екстра понуда со тарифата, после ова видео мислам дека ич не сум згрешил :D

Требело малце поќе да се потрудат околу изгедот, тогаш телефонот би бил многу повеќе популарен..
Иначе за парите е супер телефон, подобар кај нас не мојш да најш моментално за тие пари.

Ова клипчето ти е од LG Optimus 2x, тој мислам има Corning Gorilla Glass заштита на екранот. LG Optimus L3 нема таква работа,обичен екран има,ова со клучот ако го пробаш ќе биди весело ;)
Иначе онтопик, и јас пред 1 месец го зедов L3-ката со иста тарифа и доплата ко твојата, засега сум презадоволен. Работата со менија и опции ми е супер-брза, и за тие пари ги има сите работи што некогаш ќе ми требаат (WiFi, GPS...)
Со здравје да си го работиш :)

2000 доплата во вип на тарифа 499 ден со 1000 мин кон вип и 200 мин кон други мрежи

Покрај екстра понуда со тарифата, после ова видео мислам дека ич не сум згрешил :D

Па нели гледаш дека не е тој телефон :). Ова видео е за 2X а не за L3.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom