Пуштен во употреба „Паркот на езерцата“ во Аеродром

• Креатор на темата Креатор на темата Mjolnir
  • Време на започнување Време на започнување
Супер е паркот . Уште не ми се верува дека овој парк чини 1 милион а трите „мизерни фонтанчиња на влезот на аеродром половина милион.

Цитро постри извор на Фотографиите не е фер сепак некој се потрудил.

Супер е паркот . Уште не ми се верува дека овој парк чини 1 милион а трите „мизерни фонтанчиња на влезот на аеродром половина милион.

Цитро постри извор на Фотографиите не е фер сепак некој се потрудил.

Taчно,моја грешка заборавив да ставам извор..секогаш наведувам сега заборавив..
Курир.мк е изворот.

Сигурно нема да се истурат пари за Брвеница каде нема повеќе од 15000 гласачи, а се Македонски општини!

Знаеш чиј кадар е градоначалник на Брвеница и какво население преовладува, така?

Знаеш чиј кадар е градоначалник на Брвеница и какво население преовладува, така?

Во општина Брвеница има повеќе Македонци, албанец ги доби изборите поради скараноста помеѓу вмро и сдсм, и неможноста да се консолидираат гласачите и македонскиот кандидат да го добие мандатот во вториот изборен круг.

Во Јегуновце која е втора општина со 5% повеќе македонски гласачи во однос на албански. Тука се договорија сдсм и вмро, било кој мак. кандидат што ќе влезе во втор круг да го гласаат сите Македонци!

Одличен е паркот. Плус има многу клупи и други места за седење. Единствената маана е што преку ден во лето е скоро неискористлив, зашто нема никаква сенка.

Во општина Брвеница има повеќе Македонци, албанец ги доби изборите поради скараноста помеѓу вмро и сдсм, и неможноста да се консолидираат гласачите и македонскиот кандидат да го добие мандатот во вториот изборен круг.

Koja crna skaranost bre, dominantno naselenie u o. Brvenica e albansko i tamu kje pobedi makedonec koga makedoncite kje imaat 100% izlezenost a albancite 50%

Koja crna skaranost bre, dominantno naselenie u o. Brvenica e albansko i tamu kje pobedi makedonec koga makedoncite kje imaat 100% izlezenost a albancite 50%

Од кај си момак? Јас знам дека има повеќе Македонци!

Од паркот на езерцата во Аеродром прејдовте на етничкиот состав на Брвеница. Шампиони сте :-)
Иначе бев во паркот денес, добар е, преполн со луѓе, а дрвцата ќе треба некои 10 години додека да пораснат ама тоа е тоа :-)

Ич не ви ја сакам општината и МЗТ али ќе поминам да го видам паркот, вака на слики убаво изгледа. :) Овој градоначалник очигледно си работи за општината и вие ќе му речете фала со уште еден мандат. Сите бишки никад више да не ги гласате. И кога ќе запомните дека се гласа човек за градоначалник не партија, ако го бива човекот ќе ви го среди градот.
Струмица многу убаво изгледа езерцето секоја чест на Заев. Карпош има одличен градоначалник, сега има проблем со блокади, али тоа е тоа. Коцка кабана кога беше во Гази Баба одличен беше, сега ваму му испраа сто проекти на грбот на човекот, дамка му оставија. Аце во Велес го сменија за да постават вол, али и на тој му се одбрани деновите. Марјан го скоцка цел Прилеп алал да му е на човекот. Охриѓани за грев, Стружани исто така. Кисела Вода изгледа како да поминало торнадо, права бишка. Ѓорче наредникот е добар, Центар секој коментар е излишен, Битола незнам како е, не сум била оддамна. Овие маливе општини само пари перат со прст не им мрдаат, Крива Паланка како светот да застанал, Куманово е валкан, Тетово е очаен, Гостивар исто така, Кавадарци тук тек нешто се прави али слабо, Неготино иста песна. Гевгелија е добра, Штип катастрофа. Другите незнам ако има некој да каже дали му се дешава нешто дали имаат нов парк и слично...

Од кај си момак? Јас знам дека има повеќе Македонци!
Момак, кој ти кажал те излажал.
За ова рака давам дека сум у право во однос на соодносот македонци-албанци.
Само еден Челопек, село во о. Брвеница има повеќе албанци од македонци во с. Брвеница.

Според моето мислење на овој парк со езерца м уфали уште мост кој ќе ја спои и другата страна на вардар за да можат и тие да дојдат и да уживаат, а вака само гледаат преку реката.

Според моето мислење на овој парк со езерца м уфали уште мост кој ќе ја спои и другата страна на вардар за да можат и тие да дојдат и да уживаат, а вака само гледаат преку реката.
За таков мост обрати се кај Коце. Он е градоначалник на Скопје и под негови ингеренции се ваквите работи. Коневски нема никаква надлежност на мостови.

Во план е мост од Керамидница ама за 2013 или 2014...

За таков мост обрати се кај Коце. Он е градоначалник на Скопје и под негови ингеренции се ваквите работи. Коневски нема никаква надлежност на мостови.

Не ме интересира мене кој е надлежен, само си кажав мислење кое според мене ќе ја подобри поврзаноста на двете општини а со тоа и животот на луѓето кои нема да кружат.

Фино го средиле местово,само имево воопшто не му одговара.Не е дека е тоа нешто битно ама ептен го утнале.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom