Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тешко дека за брзо ќе игра... Не знам колку си упатен, Охридскиот театар почна повторно со претставите... Се фалат тие кои беа на "Хамлет во пикантен сос" дека била одлична... Да се надеваме дека ќе има и "Сомнително лице", но сега има нови актери.. Само Горан Стојановски е од оние кои порано играа во неа...gerard напиша:Прееска ја гледав по не знам кој пат. Закон се! Знае ли некој (посебно од Охрид) дали има шанси наскоро да игра пак? Ја немам гледано во театар. Многу ми е криво
Има ли фанови?
Љеље сомнително![]()
![]()
..маљо да не реча ко маче.. шчо маче мачето е тигар занего.. а - кокоиче..Ninja напиша:"НаЧалник - то е нешчо њежнооооо"
Мислам дека не може никој со Петре Прличко. Порано ја даваа на Собранискиот канал (МРТ). Има ли некој информација дали може да се данлоудира (со П.Прличко)?
ова е државна работа а не љубовна,ти сега не мојш да знајш која е пошчена а камоли непошчена.Како че познајш од сто жени на сред село која е непошчена???