Хакирана страната на УГД

• Креатор на темата Креатор на темата Seniorita
  • Време на започнување Време на започнување

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Хакирана е страната на некои од факултетите на УГД од страна на " musliman brothers" т.е пишуваше " hacked by musliman brothers/hackers " заедно со 5 фаци/маски кои се смееа, и со порака: " We are here, there, and everywhere " сеа има само
Ñòðàíàòà ñå ñåðâèñèðà
>

:tapp:

пс: fmn.ugd.edu.mk; eco.ugd.edu.mk; се само дел од истите ..

студентите се жалат неможат испити да пријават ..

-.-

кои се овие?!

Браќата Албанци,who else ?

е де, босанците нели се квалификуват како муслимани исто? турците? немора да значе дека се албанци :)
али до сеа никој не е чул за таа група по нет. :)

е де, босанците нели се квалификуват како муслимани исто? турците? немора да значе дека се албанци :)
али до сеа никој не е чул за таа група по нет. :)
Имаа хакирано и страната на неколку македонски општини мислам дека Штип и Струмица беа ама не ме факај за збор

Хакирана е страната на некои од факултетите на УГД од страна на " musliman brothers" т.е пишуваше " hacked by musliman brothers/hackers " заедно со 5 фаци/маски кои се смееа, и со порака: " We are here, there, and everywhere " сеа има само
Ñòðàíàòà ñå ñåðâèñèðà
>

:tapp:

пс: fmn.ugd.edu.mk; eco.ugd.edu.mk; се само дел од истите ..

студентите се жалат неможат испити да пријават ..

-.-

кои се овие?!
Мислимански браќа:eek:

Имаа хакирано и страната на неколку македонски општини мислам дека Штип и Струмица беа ама не ме факај за збор

кладам се дека се од тај крај :P

Ñòðàíàòà ñå ñåðâèñèðà + Windows 1251 = Страната се сервисира

Ñòðàíàòà ñå ñåðâèñèðà + Windows 1251 = Страната се сервисира

прееска имаше таква порака како шо напишав погоре :)
ах шо не направив скриншот -.-

пс: прво беше на ФМН, после сакав да проверам на ЕКО и таа пораката ми излезе ( Ñòðàíàòà ñå ñåðâèñèðà ) немав декодер,и мислев дека и на неа са удриле :)
мош сеа да са го средиле ..

јас ги имав зачувано линковите од е-учење и е-индекс и преку нив влегов, не знам дали може преку страната на удг, студентски сервис итн..

Ми мириса на дело на Шчипоња, ова намерно го прави, со ова не предупредува за неговите опасни хакерски способности.
Се очекува на хакирање на сајтот на министерство за Внатрешни работи, со порака, Don't Worry Uncle Шчипоња is here..

На мене пак ми мириса на некои што паднале на испит па ајде да уништат страната мислејќи дека ќе го уништат и мудл и е-индекс :pos: , не мора да значи дека ако има муслиманска порака дека се Албанци, а многу има турци што студираат на угд околу 3000 се ако намерата им е етничка. :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom