После јавно запросување, јавно „пуштање“...

• Креатор на темата Креатор на темата Vollstandig
  • Време на започнување Време на започнување
Штета што Латас нема емисија со јавувања :pos:
Ко ќе му се запушташ има да поцрвене... wow каква кравата маче..каква секси кошулка припиена до твоето згодно тело... :pos:

Латас да даде јавувања ќе има нај епик караници на телевизија некогаш.Јанко е премногу глуп да дебатираш со него.Оној на канал 5 не дава повици али со Латас би било чисти комедии.

Латас да даде јавувања ќе има нај епик караници на телевизија некогаш.Јанко е премногу глуп да дебатираш со него.Оној на канал 5 не дава повици али со Латас би било чисти комедии.

Со Латас ќе биде уживање, само да го наместат на контактна емисија секој ден ќе му се јавувам :icon_lol:

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

ОВа дефинитивно треба да се лечи :facepalm:
--- надополнето: 8 јуни 2012 во 15:39 ---

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

--- надополнето: 8 јуни 2012 во 15:40 ---

--- надополнето: 8 јуни 2012 во 15:40 ---

--- надополнето: 8 јуни 2012 во 15:41 ---

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

ОМГ :facepalm:
Ова цитираново заедно со него за лечење...

Значи, колку само не култура има и во водителките и кај јавувачите. Истото го имам слушнато уште за кога бев основно, на Ѕвон кога на една добра женска со виткана коса што беше задолжена за аеробик и се јави дечко и ја покани културно, и од режија го исклучија и оваа објасни дека тоа е емисија за деца и ако сака да ја покани може да ја контактира приватно.
Овој тука не знаеш дали е пијан или глуп, а водителката целата смотана не знае да се одговори

Изгледа е он кој што се јавувал , па сега му е "СМЕШНО" :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom