Девојки од разни забави

• Креатор на темата Креатор на темата osamen
  • Време на започнување Време на започнување
00yu.png

29ue.png

40mi.png

54qg.png

82al.png

121xe.png

Леле силикон!!!! Одвратно, гледајќи некои слики забележав недепилирана ''убавица'' под мишка. Мислам дека ми се згади!

27km8.jpg

Gi najdov slikite od devojkata na eden srpski sajt.Milsam deka imase dilema prasanja koja e i deka ja ima vtorata slika na nasiot forum.Inaku devojkata e od Ruma se vika Stanija i ima 21 god.Taka pisuva na sajtot.
29tv7.jpg

12mh5.jpg

15pk9.jpg

16hb4.jpg

22vh0.jpg

26xn9.jpg

28cj0.jpg

210oh5.jpg

http://www.savefile.com/files/1777889 Eve i eden klip od nea

a be osamen....ti stvarno mnogu si OSAMEN ili mene taka mi izgleda
:)))))))))

Aman be luge aman sto tolku se palite ne mozam seuste da svatam. Pomognete mi vie i sto so toa pa i da proparadiraat sto e toa tolku interesno? Nemame li nie vaka zgogni devojki! I nasite vaka da se oblecat nema da bidat poinakvi, a sto e povtorno da prasam tolku ova interesno a?

I am a bitch напиша:
Не негирам дека девојките се симпатилни ама идејата е глупа според мене. Кој се тие девојки што вака би излегле да се посрамуваат? Јас лично никогаш ни за голема сума пари, мислам дека ова е една голема глупост иако многу нема да се согласат со мене :)

A sto e ova tolku sramota Makedonka a? Ama ne svakam zosto, parada aj? ama ako nema povod, samo prasanjeto e sto ni fali kaj nas sto Osameniov tolku kuka za toa znaci samiot zbor PARADA kazuva deka otkako ke proparadira ke si otide i sto sto si dobil ti? Odnosno prasanjevo se odnesuva najveke za toj sto ja postavi temata?!?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom