И Мобимак пушти срце!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Што пуштиле бе вака и за први мај беше бесплатно па коа пратив порука ми земаа пари...

Абе Мобимак се поише и поише се црнат пред народот. Сакаат да имаат корисници , а не сакаат да инвестираат во тоа. Стварно ме разочарува Мобимак и незнам до кај мислат да идат? Космофон ќе ги прејде ако не се опаметат:star:

Ne ova stvarno sramota.Kosmovon se pokazaa mn bolje od Mobimak...:nenene: :nenene:

Sto deka pustile srce koga ne mozes 20 minuti da ja pratis porakata zasto site prakaat vo toa vreme

abe zivi prevari nemzam zdravo da pratam edna poraka
nedaj oze da mi pritreba hitno da pisam nema sansa boze sacuj

Boomerang напиша:
Абе Мобимак се поише и поише се црнат пред народот. Сакаат да имаат корисници , а не сакаат да инвестираат во тоа. Стварно ме разочарува Мобимак и незнам до кај мислат да идат? Космофон ќе ги прејде ако не се опаметат:star:

Космофон одамна ги прешол, ама не се свесни.....идиоти невидени:nerv: какви бесплатни СМС.Тоа време за свои пари треба да имаш луда среќа да свртиш некаде на телефон а не пак порака да испратиш.....:lud:

E сега бесплатни се или не? Дај нека каже некој.НЕ знам што е работата,ама мене ми зема пари.Стварно не знам што им е финтата.Кај вас како е?

Bespari se 6 saat. Tebe nesto telefonot ti e Freeky ili ti go kasnale Cosmofon i ti go zarazile!

mene porakite so gi prakjav vcera uste gi prakja, ne se stignati

a so ne go zarazi i mojov telefon i da iam bezpari sms cel vikend :)

Мислам дека темава треба да се преименува во:
"Мобимак се УСРА" ... мамето нивно

za nikade be...podobro da go nema ni ova

manijak напиша:
Мислам дека темава треба да се преименува во:
"Мобимак се УСРА" ... мамето нивно

Не да се усрааа....И мене ми зема пари, башка док ми се пратеше пораката цели церемонии...

Ајде бре од 4 до 6 праќав една порака и на крај ништо не бидна си остана пораката непратена.:pishtoldz :pishtoldz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom