И Мобимак пушти срце!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Acid напиша:
Не е можно ова, мора да постои некоја превара, пак да соберат пари..
Сигурно убаво ги прочитавте ѕвездичките (**) со фонт 1 напишани на билбордите?

Немојте да се изгорите, па да ви речат „ама убаво си пишува на рекламата...“ :wink:

Ех тоа шо помало гледаат да го напраат. На пример

БЕСПЛАТНИ ТЕЛЕФОНИ
понудата важи само со склучување на договор од 2 години

Што пуштија, човек од 16-18 и со пари да сака да пушти порака неможе, систем бизи и пм

asterix_m напиша:
Што пуштија, човек од 16-18 и со пари да сака да пушти порака неможе, систем бизи и пм

Ц Ц Ц Ц ми го зема зборот од уста. И ја така вчера си викам - И да сакам да пратам неможам...Некад ако стварно ти е итно а немоеш да пратиш..Абе убао си напраија Космофон ај ти:toe:

asterix_m напиша:

Ostaj...Poleka me razocaruvaat mobimak...Ova ne im trebase...Nedaj boze da pratis poraka toa vreme posle 3 saati ke ti stigne, a so ako e hitno...a?a?a?...Poorganizirani nekako stanaa kosmofon...Barem ja taka mislam

CuCeNcE напиша:
Ostaj...Poleka me razocaruvaat mobimak...Ova ne im trebase...Nedaj boze da pratis poraka toa vreme posle 3 saati ke ti stigne, a so ako e hitno...a?a?a?...Poorganizirani nekako stanaa kosmofon...Barem ja taka mislam

Па и една порака дур да ја пратиш три саата па после два три пати ја праќа

begaj be katastrofa ova. vcera 15 pati probav dodeka da se prati. mnogu me nervira i sto ne gi poeftinija porakite od stranstvo (vo kosmofon ako si vo albanija,bugarija ili grcka se po 8 den), a tuka po 15-apashi!!!!

Тууу сеа пробуев да пратам...Абе јок - Нетворк бизи незнам што... Се изнервираф и преку к*р ми е:toe:

Абе ај :lud:
Два саати чекам за да се прати пораката.
100 пати retry стегнав и message not send.
Битно бесплатни пораки имаме :tapp:

walker_girl напиша:

Хехе ќе се тапшаме така ние и цел живот ќе мижиме:tapp:

walker_girl напиша:

Bitno e da se druzime i lazeme so ti e:pos: .BItno mobimak se pojebava so nas:bip:

ej denes super mi se prakjaa porakite, jeees :) duri i u 5:55 mi zema pari za poraka c c c :(

Многу глупа работа од Мобимак! Пуштија бесплатни пораки 2 сати а мрежата им е катастрофа. Или па тие ја блокираат за да не можат луѓето да праќаат колку што сакаат :tv:. Затоа земајте од Космофон дури сеуште ги нудат поволностите.

CuCeNcE напиша:

А ко ке ти дадат бесплатни пораки се прашуваш дали на некој му е итно?:zlo:

Ех поради тие гагаџии неможете да испраќате пораки ако ви притреба нешто итно, македонска работа ќе цицаат до максимум. :) Него еден предлог од мене ставете си кредит и немора пораки да испраќате јавете му се на тој што треба ако ви е итно. :wink:

Пи*ка им матер! Неможеш ни да се јавиш во тоа време, а не па порака, па да не зборам за бесплатна! Цело тоа време денес немав мрежа, ми требаше телефон, ќе убиев некого! Мамицата нивна, ќе си го активирам стариот број на космофон, не сакам да слушнам појќе за Мобимак ... абе овие да одат на натпревар за неспособност ќе освојат второ место од што се неспособни!!!

Дивајн напиша:
Пи*ка им матер! Неможеш ни да се јавиш во тоа време, а не па порака, па да не зборам за бесплатна! Цело тоа време денес немав мрежа, ми требаше телефон, ќе убиев некого! Мамицата нивна, ќе си го активирам стариот број на космофон, не сакам да слушнам појќе за Мобимак ... абе овие да одат на натпревар за неспособност ќе освојат второ место од што се неспособни!!!

samo oklu imam da kazam za postov :bravo::bravo::bravo::bravo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom