И Мобимак пушти срце!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе.... исто како што за Нова Година од 00,00 до 01,00 се бесплатни разговорите.... а уствари на никого не можеш да му се јавиш :tapp: .... работава е: "Мижи да те лажам"

Абе пратив една порака во 4:50 и стигна во 7

Jas prativ 3, 1 odma otide, 2 uste visat (najverojatno ke visat 2 dena, i ke gi otkaze na kraj celosno).

Ми беше исклучен мобилниот бидејќи немав батерија и го уклучив за да ја напунам батеријата и коа глеам едно 10-15 пораки ми стигаат оддеднаш (незнаев дека пораките се бесплатни) и си викам шо му стана на мобилниов ми се мрдна толку пораки не сум примил ехеееееееј. И глеам пораки пратени од другари/другарки и во сите пише „Od denes imas besplatni poraki od 4 do 6 saat, ajde prakaj” и си викам ааааа шо било работата. Ама касно ги прочитав пораките дури у 7 саат ми помина времето за праќање, ај од денес.
Инаку нормално дека некои пораки ќе стигаат за некои покасно, за некои во точно време, бидејќи во тоа време од 16 до 18 часот сите низ МКД ќе праќаат пораки и мрежата ќе биде топ зафатена и ќе има многу чекања некои пораки да бидат пратени/пристигнати.
Исто као за нова година кога разговорите се бесплатни и мрежата е цела окупирана и ај врти да те видам, нон стоп зафатено ќе ти дава или нема сигнал.

E сега доста ви даваат бесплатно уште зборите...Па веќе голема работа ако стисниш 10 пати на сент,кога биле со пари не се праќале пораките и не сме се бунеле, сега па ко за муфте пссссст...Па и не е така лошо. Три,три ами ич...А и башка инбоксот не ми бил никогаш пополн, па време беше да се радва телефонот малце,не памтам од кога ми дошле 20 пораки наеднаш,од 43 од ко го купив немам слушнато тоа тииит 20 пати...Што значи Напред МОБИМАК!

Wuppy напиша:
Блазеси ви ја ни на едното ни на другото не сум.Ја сум на космофон ама на пост пејд ама неам пораки.

Колку да знаете на Мобимак е и за При Пејд и за Пост пејд...100%.Бев Мобимак и си прашав:pishtoldz

Ќе си бидеш на КОСМОФОН и преку виќен без пари смс и ммс
тоа е тоа

Најглупавата работа на свет ја направија, да не може човек од 16 до 18 порака да прати ако му треба нешо!

Да бе и затоа у тој период по 100 пораки ми стигаат

NAPRED MOBIMAK!

Ama malku me fakja i nervoza so na sekoj 2 sekundi mi stiga poraka.

Lugjevo me pobudaluvaa koa nemase besplatni poraki, a tek sea glava ne znam kaj mi e :pos:

xmmm... Vidoa so napravi cosmofon .pa aj i oni

Manga напиша:
xmmm... Vidoa so napravi cosmofon .pa aj i oni
хмммм... види што прави светов па и нашите оператори

Mn kasno stigaat porakite we..

Не е можно ова, мора да постои некоја превара, пак да соберат пари..
Сигурно убаво ги прочитавте ѕвездичките (**) со фонт 1 напишани на билбордите?

Немојте да се изгорите, па да ви речат „ама убаво си пишува на рекламата...“ :wink:

Acid напиша:
Не е можно ова, мора да постои некоја превара, пак да соберат пари..
Сигурно убаво ги прочитавте ѕвездичките (**) со фонт 1 напишани на билбордите?

Немојте да се изгорите, па да ви речат „ама убаво си пишува на рекламата...“ :wink:

nema takvi
a inace ko ke ima ne se so font 1, tuku so 0.5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom