И Мобимак пушти срце!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
se blokiraaaa aahahah abe ko ce e bespari najubaj se a ko ce e so pari nikakvi ihuuu kradite dur mojte :)))

пола саат праќа една порака

Da be pusti mobimak srce dve-tri poraki samo da mozis da pustis vo toj period od 16 do 18 casot:) ama to e to ,..stom se besplatni i tie dve tri se dovolni hiihihi:)Steta so si klavav kredit sea :):):)

Ja неам проблем со праќањето! Се е во ред не пратив 5 пораки за 3 минути!

иии стфарно.... само глупо време одбрале.... :)

zdabe pustija srce, koga pamet nemaat...error
so treba 1212 puti retry da stisnam za edna sms da pratam??? abe ajde...

plus ne stigaat ko so primetiv HMMMMMMMM

Пффф од 16 до 18 часот бесплатни пораки колку да замачкаат очи.

Vrska nema ova. Kasnat porakite epten (nekoi ic ne odat). Oni nemaat kapaciteti kako prvo. Kako vtoro nema da odam...

Ne sum na Mobimak, ama ova e prv pat otkako postojat Mobimak da dadat nekoja besplatna usluga. Za prv pat, aleluja,zatoa oti se kurcta mnogu jas sum na Kosmofon. ALi sepak super za tie sto se na Mobimak, ali imaat samo 2h za besplatni sms, toa me nervira kaj niv. Ke dadat nesto besplatno i te ogranicuvaat so vreme od nekolku casa, demek od 16-18h kazi so imas da si kazis za bespari so sms:) Smeski se, tuku aj.

Аман 2 сати само...бар цела вечер да беа бесплатни!

Sekoj den po cela vecer sakas? E navistina sme nenasitni... Dovolno e sto 2 saata sekoj den ni davaat da prakjame sms free, nie barame cela raka... Samo da ja dopravea mrezata...
deXterche напиша:
Аман 2 сати само...бар цела вечер да беа бесплатни!

ako sakate besplatni poraki zemete si spik ap od kosmofon(cel vikend besplatni poraki dodeka trae letoto)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom