Црн Хумор

Sedele na skolo zaedno u klupo nekoe dete normalno i edno leprozno.Posle nekoe vreme na ova leproznoto mu pagja ednata raka,i ova ja zema i ja frla niz prozor.Po ne koe vreme mu pagja ednata noga i pak ja frla niz prozor.Po nekoe vreme mu pagja uvoto edno i go frla niz prozor.I odednas drugoto dete(do nego) diga raka i vika:Profesorke,profesorke,ovoj bega od cas!

Kerkata odi kaj tatkoto i mu vika:Tato aj daj mi pari za izlaganje!
Tatkovo:Aj ke ti dadam pari ama prvo da mi go ispusis!
I zavrsile rabota,tatkoto i dava pari na kerkata i ovaa mu vika:Tato,izvini so ke ti kazam ama kurot tvoj imase vkus na gomno.
Tatkoto:Znam,na brat ti mu trebase kolata!

Си биле братче и сестриче и девојчево си игрга со кукла некоја што збори а малиот врти јојо и девојчево го зебава.
- Ееее мене ми купија кукла што збори а тебе само јојо.
Наредниот ден пак исто, девојчево го зеза малиот
- Ееее денес пак ми купија нова играчка а ти уште го вртиш јојото.
И така ден за ден и да малиот му пукнало филм и и вика на сестра му.
- Епа така е тоа некој има јојо некој има леукемија.

Си били некое дете ама немало нозе.И другарчињава кога му дошло роденден му купиле топка.И детево со плачење кај мајкава и казува што се десило и мајкаву му вика оди удри им по една клоца.Детево паѓа во кома и се буди по некое време во болница и ги слуша докторот и мајкава како праат муабет и докторов и вика вашето дете со една нога е у гроб.И тука детево умира на место и оди кај св.Петар.И таман стасал и Св.Петар му вика кај си бе до сега пешки да идеше до сеа ке стасаше.

Иде Хитлер у логорот таму кај евреите и гледа поредени дечиња таму и ги прашува колку години имаат:
Првото вика:- Јас иам 5.
Друго некое:-Јас имам 7.
И прасува таму некое трето и ова му вика:Епа ја чичко Хитлер утре ке полнам 10 години и Хитлер му рекол „Ке видиме за тоа”.

Hitler gi postroil site zarobenici i gi prasuva po kolku kila imaat.
1-jas imam 3
2-jas imam 3
3-jas imam 6
I Hitler-Eeeeee bucko beeee

Otisle vo prodavnica majka i since.I sincevo celo vreme i dosaga:
-Mamo aj kupimi kolacinja.I majkava mi vika:
-Nemoze.
Detevo taka edno 3-4 pati.I na kraj pa detevo vika:
-Mamo aj kupimi kolacinja.A majkava mu vika:
-Koj nema racinja nema kolacinja.

BoBo напиша:
Си били некое дете ама немало нозе.И другарчињава кога му дошло роденден му купиле топка.И детево со плачење кај мајкава и казува што се десило и мајкаву му вика оди удри им по една клоца.Детево паѓа во кома и се буди по некое време во болница и ги слуша докторот и мајкава како праат муабет и докторов и вика вашето дете со една нога е у гроб.И тука детево умира на место и оди кај св.Петар.И таман стасал и Св.Петар му вика кај си бе до сега пешки да идеше до сеа ке стасаше.
а бе кога не ти оди,не ти оди...:pos::pos::pos::pos::pos:

Vo supermarket pazaruvaat majka i sin.I sinov cele vreme i vika na majkava: Sakam kolacinja, sakam kolacinja.I taka detevo dosagalo edno 10 pati.I na majkava i doslo preku glava i mu rekla:
-Koj nema racinja nema kolacinja.

leeej si bilo dete bez race i mu rekle aj napraj zvezda ebate! :)
hmmm a ovoj
Kjerkata vika - Mamo,ne go sakam bato
majkata - Jadi i kjuti :)

у воз се возат дечко болен од лепра, и девојка болна од сида. Се гледале и многу се бендисале. Влага возов у тунел и овие се грабнале се изпоебале. После ебанкава девојкава почувствувала грижа на совест и му рекла:
- Абе многу бев напалена, sorry ама јас имам сида.
на тоа дечкото и одговорил:
- Ma нема врска, и така остана внатре

U skolo sedele vo ista klupa leprozen i nekoj mrdnat.Leprozenov ja vadi ednata raka i jafrla od prozor.I ovoj drugov se gazi od smeenje.Ucitelkava ne reagira nisto.Posle nekoe vreme leprozenov gi zema nozete gi frla.Mrdnatiov umira od smeenje i ucitelkata vika aj dosta smeenje pozadi.I pak leprozenov ja zema glavat ja frla i mrdnatiov prsnal fiso od smeenje i ucitelkta gi prasuva:
-So e toa pozadi celo vereme se smeete?
I mrdnatiov vika:
-HAHAHAHAHAH!Ucitelke drugarcevo bega od cas.

Двајца рибари ловат риби од чамец под некој мост. Во еден момент едниот од нив погледнува накај мостот и забележува погребна поворка како поминува по него. Рибаров станува, ја симнува капата и ја наведнува главата. Кога изминала поворката си ја ставил назад капата и продолжил со риболовот. Откако го видел ова, вторниот рибар, изненаден, му вика:
- Баш ме потресе, не знаев дека си толку емотивен.
- Па, мислам дека правилно постапив. На крајот на краиштата бев женет со жената 40 години.

auuuu neznam dali go kaza nekoj ali vicov e krsh...

Sto e leprozen covek vo ezero ?!
-Shumeca tableta

bljaaaaaak! :)

шо е полошо од едно бебе.. во контејнер?

- едно бебе во седум контејнера :pos:

Sedat dvajca ribari i edniot mu vika na drugiot:
1-abe ne znam dali ti kazav ama se ozeniv
2-eeejjj stvarno,aj cestito
1-abe ne e bas za cestitki,zena mi vrska nema
2-ne zbori taka,zena ti e
1-so da ne zboram,nit e ubava nit niso
2-pa sigurno ima pari mnogu stom si ja zemal
1-ne be pa ti ni pari nema,siromasna e epten,ti vikam vrska nema
2-epa sto si ja zemal za zena togas?
1-mi sere glisti

Офчар напиша:
шо е полошо од едно бебе.. во контејнер?

- едно бебе во седум контејнера :pos:
Што е уште погадно?
7 контејнера во едно бебе
и бебе заробено во контејнерот кое си го јаде патот кон слободата

што разликата меѓу камион натоварен со бебиња и камион натоваран со песок?
бебињата можеш да ги товариш и со вила

што е казан со вода и 100 бебиња кои се варат?
чај од мајчина душичка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom