Црн Хумор

Си било некое дете инвалид во количка. И татко му низ прозор гледал деца како си играат фудбал надвор и му вика на синот: синко оди бе надвор играј фудбал со другарите и синов на тоа вика: тато зар не гледаш дека немам нозе и таткото му одговара: се зебаам бе па и ти :lol: :lol: :lol: :lol:

После несреќата во Чернобил ќерката и вика на мајката: мамо мамо ми расте трета цицка и мајката на тоа и одговара: преку куров.. :lol: :lol: :lol:

vodkamixx напиша:
После несреќата во Чернобил ќерката и вика на мајката: мамо мамо ми расте трета цицка и мајката на тоа и одговара: преку куров.. :lol: :lol: :lol:
Хаха! :lol: Овој одамна го имам слушнато, ама уште ми е интересен :D

vodkamixx напиша:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Во пустина во некоја оаза имало езерце. Езерцето имало „лековита“ вода ...
Влага човек без една нова и искача со нова нога ....
Влага човек со 1на рака, искача со 2
Влага човек во инвалидска количка и искача со нови Мишелин гуми :P

Shto e toa polna plazha so narod, a nigde zhiva dusha?
-CUNAMI

Kako se vika CUNAMI?
-Wash and Go.

Znaete kako sin mi go odviknav od grickanje nokti?
-Mu gi iskrshiv zabite!!

Gizo напиша:
Znaete kako sin mi go odviknav od grickanje nokti?
-Mu gi iskrshiv zabite!!

Јас мислев си му ги исекол прстите :lol: :lol: :lol:

Доаѓа тип со нож прободен кај докторот околу 6 саат попладне.
Докторе, ќе ве молам да ми го извадите овој нож!
Не може, работиме до 6 саат, дојди утре!
Дај докторе не заебавај, извади ми го ножот!
Ти глув си, завршивме за денес!
Ве молам од срце докторе!!
Докторот изнервиран го вади ножот и му го забива во око и му вели:
Оди сега кај очен, тој работи до 7 саат!!!!!!!

humanoid напиша:
Доаѓа тип со нож прободен кај докторот околу 6 саат попладне.
Докторе, ќе ве молам да ми го извадите овој нож!
Не може, работиме до 6 саат, дојди утре!
Дај докторе не заебавај, извади ми го ножот!
Ти глув си, завршивме за денес!
Ве молам од срце докторе!!
Докторот изнервиран го вади ножот и му го забива во око и му вели:
Оди сега кај очен, тој работи до 7 саат!!!!!!!

иди погоре истиот виц го имам напишано :)

Gizo напиша:
иди погоре истиот виц го имам напишано :)

Ха ха хахаа!!!
:lol: :lol:
Сега се сетив дека еднаш веќе го имав прочитано твојот :lol:

После атомската бомба во Хирошима доаѓа девојче цело расплакано дома и му вели на татка си:
- Taто, во школо ми се смееа зошто имам 3 цицки
Таткото:
- А ти што не им крена рака и да им се измочаш во фаца?
:lol: :lol: :lol:

Ова е прв и последен виц што го пишувам на оваа тема! Невкусно, ама ми дојде смешно првпат кога го прочитав. :wink:

Nekoj meraklija na cicki,imal merak da lizi nekoja ama so tri cicki...edna vecer mrtov pijan,vo nekoj bar naletal na edna takva,ja pribral i cela vecer ne prestanal da ja shmuka tretata cicka...se budi sabaljevo cickarlestata dama,se gleda vo ogledalo i setaa kefoii vika:mi ja nema bubalicata

LadyPatron напиша:
Nekoj meraklija na cicki,imal merak da lizi nekoja ama so tri cicki...edna vecer mrtov pijan,vo nekoj bar naletal na edna takva,ja pribral i cela vecer ne prestanal da ja shmuka tretata cicka...se budi sabaljevo cickarlestata dama,se gleda vo ogledalo i setaa kefoii vika:mi ja nema bubalicata

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gadnooooooooooooooo

LadyPatron напиша:
uf mi se zgadi od zivotot....mi se povrakaaaaaaa :x

Letaat dve cavki nad Aushvic(ratno vreme 42-43 god.) i i vika edna na druga-mi mirisa nesto na karameli!
Izgleda pak gi palat sekerasite

Прават муабет двајца некрофили. Еднио се фали ека тртел некоја умрена 50 години, цела тропала како дајре. Другиов дека работел некоја стогодишна, вика ја работам таа се распаѓа. Налетал трет, ги слуша и вели: а бе момци, идам ја вцера на гробишта, откопувакм една, 200 години стара, лижам, лижам, а тоа путката, уф, хмм, убајни.
Го прашуваат двајцана: каква бе, голема?
Им одгововара: Не бе кисела!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom