Владата падна - цената на паломата рипна!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.308
Поени од реакции
34.702
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Владата падна - Цената на паломата рипна!

Јаков ја знае причината.
Господине Јаков?

PS:
Темава е отворена со цел дискусиите на форумот за Политика и вести да се останат на ниво.
Сеир, плачење и пцовки по повод изборите - тука. :)

kolku ste razocarani od izborive fantom!A da jas ke rikam za mojot velija zaso mn sakav da pobedi mn mi bese div heheheheh "Ke go iskorenam kriminalot od zdravstvoto"....

Рипна, како бе рипна, кај рипна бе? Дај спасете ја..... ќе се удави. :pos:

не сваќам.. форумот е за.. ?

ne be zoso razocaran, so mi menjava mene rabota koj e na vlast.
aj objasni mi zoso bi kupuval paloma

А има посебни паломи за оние кои плачат од среќа и за оние кои плачат што изгубиле? За да знам, чисто онака.

нормално форчн, уште прашвиш :)

А најлончињата од паломите имаат различна боја? На пример за оние кои ќе плачат од среќа - црвено со жолто, а за оние кои ќе плачат што изгубиле - сино со жолто? Или обратно?

Фантом батка, не мораш на сите теми да прашуваш кој за кого гласал:pos: Држи се до Холанѓаните и Енглезите:)

FortunE напиша:
А најлончињата од паломите имаат различна боја? На пример за оние кои ќе плачат од среќа - црвено со жолто, а за оние кои ќе плачат што изгубиле - сино со жолто? Или обратно?

Фантом батка, не мораш на сите теми да прашуваш кој за кого гласал:pos: Држи се до Холанѓаните и Енглезите:)

форчн сестро, денес на плажа ми дојде еден енглез и сакаше да му покажам кј е хотел горица, и му викам јас кен ај хелп ју? и така.
а ти од кои паломи ке земаш?

Fantom_oh напиша:
вие варошани, како гласавте?

сум по потекло од варош, ама не живеам таму :) Јас за политика не се интересирам! 8)

fantom ja glasav za vmro, a tvojte doma za kogo glasaa(posto ti si maloleten)?

Весниците поскапеа

NIsto nema da poskapi , samo moze da spadne cenata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom