А2 од утре почнува да емитува програма!

• Креатор на темата Креатор на темата Daddy
  • Време на започнување Време на започнување
абе брат ти смеј се али Борјан тешки пари лапа од она еврозум, немој да мислиш дека му дошло до А1 ;)
Oд каде ваква информација... како го кажа ова тешки пари :D

Пааааак ќе поооооочнат да го тууууупат.
Подобро да не ни почнува

btv Во затвор е можеби ќе му дадат да направат студио и повторно да јаде :гомце::гомце::гомце:

Oд каде ваква информација... како го кажа ова тешки пари :D
епа од таму ... он ен зимаше пари од А1 зимаше од европска унија и се пто требаше е да најде тв каде ке ја пласира емисијата... и мислам дека околу 3 - 4000 евра му беше плата ако не и поише

епа од таму ... он ен зимаше пари од А1 зимаше од европска унија и се пто требаше е да најде тв каде ке ја пласира емисијата... и мислам дека околу 3 - 4000 евра му беше плата ако не и поише
Eпа зошто скокаше како млад мајмун кога инспекторите си ја вршеа својата работа во фирмите на Вељче... не ќе да е платата од ЕУ. Уствари може да го прашаме на Twitter колкава плата земал :pos:

А1 ми станаа најомразена телевизија но ова е добра вест поради тоа што едноумие во телевизиски медиуми е катастрофално да се случува во една држава така да ке биде добро да се вратат но да си ја сватат работата по професионално и да бидат по објективни кон објавување информации и колумни и секако да ги нема тие турски/индиски серии со тие ужасни звучни ефекти и кога ке почнат колективно да плачат ми се поврака.

Класичен судир на интереси, ништо ново. Секако медиумите се исполитизирани плус-минус еден канал не менува многу.

Не се менува многу....ама заебаното е што овие новинари не работат за националните интереси(настрана владините политики).

Не се менува многу....ама заебаното е што овие новинари не работат за националните интереси(настрана владините политики).
И ова ТВ ќе биде во скоро време затворена исто како и А1

Епа и лешпериве слушнале за профитот на шител и канал5, па сакаат и они делче:)
Не ми се дочекуе да го гледам бојран пак како се дере: Ивоооооо јавииии се Ивоооо:LOL:
Инаку велија отворил дуќанче во затвор... show must go on!:D

Па алфа и телма што се?
Па алфа идат повеке кон власта сега ми се чини а телма сум ги поштувал од увек на ничија биле :)
Нека почнат А2 ке биде поинтересно само да не,не трујат со антивладина пропаганда нон стоп и тоа новинарите да работат против државни интереси.

А за труењето на сител никој не се буни од овие шо се бунат на темава за а2, или у подрум сте биле ни сте видели ништа

А за труењето на сител никој не се буни од овие шо се бунат на темава за а2
Сител барем не кодошат по Брисел,да не ја тераме накај политика ги мразам и Сител ама А1 си беа посебни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom