Кајгана тениска лига (дискусија,прашања,совети....)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
На сетови ги играте в кладилница ?

Kerber :facepalm: . не ми е мака толку што на играва ја промашив , туку само на неа паѓам за 100 евра во кладилница на 100 денари уплата :facepalm: . пропушти 3-4 сет топки на своја серва во вториот сет. Иди смири се после . Не требаше да ја гледам , подобро да не знаев што се случува.

Мене таа Ерани ме има паѓано веќе 2-3 пати на Ролан Гарос. Ама денеска си испланирав едно тикетче, заврна, не го уплатив.

Djokovic H1 (-6,5) [ Ноле си заврши на крајот 7 разлика]
Federer 40,5+ [45 гема тука]
Stosur 1 [6-4 6-1]
Errani 2 [3-6 6-7]
Miami T1 94,5+
:facepalm:

Не се секирај, Мајами нема да даде 95 коша :D

Не се секирај, Мајами нема да даде 95 коша :D

Апсолутно, на друг тикет сврзан со денешни мечеви ме падна Мајами, обичен 1 го имав. Кои пациенти, не можам да верувам.

Апсолутно, на друг тикет сврзан со денешни мечеви ме падна Мајами, обичен 1 го имав. Кои пациенти, не можам да верувам.
Не е Мајами крив. Бостон се многу јаки.:pipi:

Извинете за оф топик.:)

Не е Мајами крив. Бостон се многу јаки.:pipi:

Извинете за оф топик.:)

Џебот мој знае колку се јаки Бостон, а колку ми е гајле дали се јаки, нека губат кога ги пишам да губат... :)

Ајде за утре да ги ставам полуфиналињата во женска конкуренција па да видиме што ќе типувате :D

Обновена е ранг листата, крај на Ролан Гарос 2012.

Како најуспешен типувач излегов јас :) 280 поени, сепак не предавајте се. Почнува нов турнир за типување, а тоа е Вимблдон за нешто помалку од две недели (13 дена).

Покрај lifetime ранг листата, десно ќе има посебна за Вимблдон, исто како што беше и за Ролан Гарос и не испуштајте ја шансата да бидете најдобар типувач за Вимблдон 2012. :D

Игор Ј. , има Квинс сеа бре.. Јако е ова за тиупувањe.. + + + + + + + :D

Вечерва околу 20 часот ќе бидат напишани 10тина типови за првиот ден од Вимблдон 2012, очекувајте ги :)

Типовите се поставени за Вимблдон. Сите нови можат да почнат бидејќи ќе има посебна Ранг Листа за Вимблдон и шанса да се биде најуспешниот типувач за овогодинешниот Вимблдон.

Да означам дел од играчите со цел да разберат дека повторно се враќаме со типувањето :

Invader
kikosurup
Cold Breath
RocknRolaa
Види Фотос
pirlo21
ManUtdChampions
Chiksy^
Петар Р.
NiKsaaa
Фил Ајви
Vikec.oh
Enis_gv
Мартин Јунајтед
пироман
Charlie_1
Casandra
Figaro
sickjoce
Топче
Gunner4ever
Македонче-Мк
Iceboy
Vladimir95
Архивист
Мартин`
stefan-kobe
kazioX
Anon
jyvation
Флојдерка

@Invader
@kikosurup
@Cold Breath
@RocknRolaa
@Види Фотос
@pirlo21
@ManUtdChampions
@Chiksy^
@Петар Р.
@NiKsaaa
@Фил Ајви
@Vikec.oh
@Enis_gv
@Мартин Јунајтед
@пироман
@Charlie_1
@Casandra
@Figaro
@sickjoce
@Топче
@Gunner4ever
@Македонче-Мк
@Iceboy
@Vladimir95
@Архивист
@Мартин`
@stefan-kobe
@kazioX
@Anon
@jyvation
@Флојдерка

Типовите за утре се напишани, може да типувате во темата за типување.

Дали се сложувате прекинат меч поради мрак да не се важи во понудата т.е. сега одма да ја направам денешната ранг листа, правата после Вимблдон.

Единствен меч од понудата кој е прекинат е Barthel - Zvonareva (6-2 6-7).

Кој се сложува со тоа, нека го лајкне мислењето.

Ранг листата за вчера е готова, RocknRolaa има најмногу поени за сега што се однесува до ранг листата за Вимблдон.

Типовите за утре ќе бидат ставени во темата за типување за неколку минути.

Ранг листата за 26.06.2012 е направена, денешната повторно ќе доцни поради мечот Штепанек - Бекер.

kikosurup влезе во гинисовата книга на рекорди откако сите 8 мечеви ги типуваше на помалку/повеќе и сите 8 ги промаши :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom