Кајгана тениска лига (дискусија,прашања,совети....)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе ме интересира рекорден број поени добиени од едно коло.. Ако може и за тоа да се води евиденција, нема да е тешко, само доволно е да се запише рекордот и после да се провери дали има некој повеќе поени собрано..

Еве го тоа што го бараше, стои на првато мислење каде што се ранг листите :)

Рекорд на освоени бодови во еден ден :
Chiksy^, Игор Ј. - 30 бодови ( Roland Garros [27.05.2012] )

28.05.2012.jpg

Еве ја денешната ранг листа.

Имаме нов дневен рекорд, го постави @ManUtdChampionsions кој постигна 34 поени од вчера. :)

Претходно беше срушен рекордот од kikosurup кој имаше 31 поен.

ајде игорче , заврши и багдатис . собирај ! :)

Игор Ј.
Да не имаш случајно грешка направено кај мене?
По мои пресметки, јас освоив 34 поени денес + 72 од претходно = 106.
Поправи ме ако грешам.

Едит: сега гледам дека овој Андреев предал, така да тука не сметам 4 поени, што би било 30 вкупно, а ти ми имаш пресметано помалце.

Игор Ј.
Да не имаш случајно грешка направено кај мене?
По мои пресметки, јас освоив 34 поени денес + 72 од претходно = 106.
Поправи ме ако грешам.

Едит: сега гледам дека овој Андреев предал, така да тука не сметам 4 поени, што би било 30 вкупно, а ти ми имаш пресметано помалце.

И Хамптон предаде, и тоа не се важи. 6-4 4-3 ret. е резултатот, не се важат тие мечевите кај никого, без разлика дали ги погодил или не. Така се одлучи според анкетата во која 12 се изјаснаја да биде како што е, а 7 да се важи натпреварот доколку има предавање.

Ок, не забележав дека и оваа предала(y)

Треба малце поризично да почнам да играм, иако не бегаш многу :D

Мака ми е малце што не си го фатив од почеток турнирот.. Лесна е на Игор, тој е организатор и нема шанса да испушти коло :D..

играва е супер бе , башка се вежбам за кладилница.:)
29052012107.jpg

ПАРТАЛИ !!! Штета за Ниеминен , таман направи брејк во трет сет, русинов одма предаде . Ме скрати за 2000 , ама ок е .
Границиве за Додиг и Блејк . :pos:

29052012107.jpg

ПАРТАЛИ !!! Штета за Ниеминен , таман направи брејк во трет сет, русинов одма предаде . Ме скрати за 2000 , ама ок е .
Границиве за Додиг и Блејк . :pos:

Браво, јас паднав само на Рамос. Се друго погодив, Багдатис 1 (1,70) си тепа ко од шала, 63 63 61. За 2300 денари со 55 денари уплата, скоро ист коефициент со твојот тикет. :)

денеска катастрофа , бартоли :pos: . ја гледав , мака ми стана од шо беше никаква.

ноле за еден гем + :facepalm:

утре полагам , имате фора да ми избегате малце , ама од утре.... :mad:

:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom