Кајгана тениска лига (дискусија,прашања,совети....)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Не мора де десет лајкови, немој да се демотивираш ако не ги собереш во темава. Ќе се разиграме, ќе ни се придружат и други.:)

И ја мислев ќе играме тенис :(
Утре ќе пишам типови

кој маж ќе ги собира поениве бе :) ? супер е идејата , само не би посакал да ги погодам сите 10 пара , оти тоа дава огромен коефициент кој не сум го изиграл во кладилница , и може да добијам блага нервоза заради тоа :)

Marcel Granollers-Fabio Fognini..................................23,5 - 2
Venus Williams - Ekaterina Makarova...........................21,5 - повеќе​
Juan Martin Del Potro-Michael Youzhny........................22,5 - помалку​
Richard Gasquet-Paolo Lorenzi....................................19,5 - повеќе​
Janko Tipsarevic-Stanislas Wawrinka...........................23,5 - помалку​
Tomas Berdych-Lukasz Kubot.....................................19,5 - 1​
John Isner-Andreas Seppi...........................................21,5 - 1​
Juan Monaco-Radek Stepanek.....................................20,5 - помалку​
Nicolas Almagro-Sam Querrey......................................21,5 -1​
Gilles Simon-Guillermo Garcia Lopez...............................21,5 - повеќе​
Пушти го истово за 50ден да не ти биде криво.

Овака имам еден предлог, да се има две овакви теми едната да е Кајгана тениска лига|типување| , а другата да е Кајгана тениска лига |дискусија| .

За да не се губат типувањата помеѓу дискусиите, па да си е посебно, ем попрегледно ќе ти е за собирање на поените и тн.

Ако се сложува модераторот Игор Ј. со мислењето мое, нека отвори тема, а после овоа мислење нека го избрише, а и другите кои се со дискусија. :)

Еве овде дискутирајте околу типувањето, да не се собираат премногу постови во темата за типување.

Доколку имате некое прашање, слободно прашајте тука или пак некој совет :)

(BTW си згрешил кај Wawa- Tipsa Швајцарецот е фаворит..

Кога ги пишував типовите, bwin беше единствената кладилница која имаше ставено коефициент и тоа беше 1,80 за Типсаревиќ, за Вавринка беше поголем.

Има некој што ја погоди Грањолерс-Фоњини?:pos:

Има некој што ја погоди Грањолерс-Фоњини?:pos:

Топче ја здрвил кец :) . Гледам се смениле квотите денес , 1.55 за Фоњини паднал коефициентот , демек у Италија се игра и победува сигурно. :facepalm: Монако лесна победа против Степанек , уште еден гем и завршува.

8/10 ко за почеток :)

8/10 ко за почеток :)

20 поени се максимумот :D Во случај сите натпревари да ги типуваш двојки и така да излезат :D

Ранг листата после првиот ден ќе излезе за некои 30-40 минути.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom