Кајгана тениска лига (дискусија,прашања,совети....)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ете, сега гледав малце. Само оној Словакон го имам промашено, а знаев дека требаше + да изиграм.

Ете, сега гледав малце. Само оној Словакон го имам промашено, а знаев дека требаше + да изиграм.
Ќе извадиш 35 поени.. New record.. :D

Едит: Игор ќе има 37 :D

eee шо уабво си стаил граница на вавринка-симон 36.5 штета што онлајн на кладилниците е 38.5-39.5 . да беше 36.5 сигурно излегуваше + , вака ми е страв .

Вчера воопшто немав време, така на брзина ги напишав границите, од еден друг форум ги ископирав, не ни ги проверив. Ајде, имате шанси да земете некој поен сега ко така :D

Се извинувам што доцнат ранг листите, вечерва ќе ги направам сите 3. Едноставно немам доволно време за пред компјутер, камо ли за на форум...
--- надополнето: 1 јуни 2012 во 22:28 ---
За сега од 30. мај ја направив, за 2-3 сати ќе ги има и другите 2 и ќе биде се во ред. Сега ќе ги поставам типовите за утре.

Ете обновена е ранг листата, заклучно со 1. јуни 2012г.

Честитки до Red John кој ги погоди сите парови во четвртокот и освои 40 бода од нив ( 8 парови, сите на помалку/повеќе) и си заработи плус 5 поени бонус. Останува да жали зошто не го пиша тоа во кладилница, бидејќи би носело 16900 денари со 100 денари уплата :D

За сега на врвот само за Ролан Гарос е Invader со 158 поени, а втор сум јас со 8 поени помалку, но со 6 поени повеќе од него во вкупно поени. :)

Леле, шо напрајв. :D Отсега ќе почнам и в кладилница да играм, во мене да ти имало скриен талент на типувач. :D

прими сочувство Red John :cool: . да сум на твое место сега би викал Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu до бескрај и ќе голтнев 2 лексилиуми од нервоза.

иначе ваше мислење , ќе земе утре сет Јужни против Ферер? многу ниска е границата , 33.5 , така да со оваа форма ако не направи ништо нека иде нека се убие . Све изгази до сега , мада знаеме Јужни дека може да му се спојат жичките во глава и да крахира.

плус во меѓусебните дуели е 2-0 за Јужни.

прими сочувство Red John :cool: . да сум на твое место сега би викал Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu до бескрај и ќе голтнев 2 лексилиуми од нервоза.

иначе ваше мислење , ќе земе утре сет Јужни против Ферер? многу ниска е границата , 33.5 , така да со оваа форма ако не направи ништо нека иде нека се убие . Све изгази до сега , мада знаеме Јужни дека може да му се спојат жичките во глава и да крахира.

плус во меѓусебните дуели е 2-0 за Јужни.

4-2 е за Јужни во меѓусебни, но 1-0 на земја за Ферер(6-3 6-3). Може да му земе сет утре, но прашањето на победник не би требало да биде поставено.

Леле, шо напрајв. :D Отсега ќе почнам и в кладилница да играм, во мене да ти имало скриен талент на типувач. :D

Наравоучение, 50 че уплаќај си секогаш, да не ти биде криво после:)

Kerber :facepalm: . не ми е мака толку што на играва ја промашив , туку само на неа паѓам за 100 евра во кладилница на 100 денари уплата :facepalm: . пропушти 3-4 сет топки на своја серва во вториот сет. Иди смири се после . Не требаше да ја гледам , подобро да не знаев што се случува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom