Албанија се стреми за членство во ЕУ-Парада на геј активисти во Тирана

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Епа сега... ти ако не сакаш во Е.У ќе си кажеш само за тебе, а не НИЕ, и кај нас има голем број луѓе што сакаат да живеат европски.

Инаку, браво за Албанија, полека но сигурно напредува.
Eве и јас не сакам во ЕУ.
А каков е тој европски живот објасни ми? И зошто го бараш, ние географски сме во Азија?
Провери ја темава :
http://forum.kajgana.com/threads/Дали-сте-задоволни-од-животот-во-туѓина.5304/

еве јас сум да им дадеме пасоши и да ги увеземе и запослиме,
како иследници на приведените од МВР радикални муслимани,
белки со нивна помош и методи во постапката ќе дојдеме до вистината.

Нека ги пратат нашиве протестанти, само нека им ги сменат тие џихатските со геј знамиња и Тирана има да доживее незаборавна геј парада,,,,

Вакво нешто ако се деси кај нас, јас се селам.

Oва е ееден од условите , да се организира геј парада ?
Тогаш неаме проблем , #влијателните ќе се погржиат за безпрекорна организација на чело со А.А.

Геј парада е голема глупост ... тотално непотребна и исто така апсурдно е да биде критериум за влез во ЕУ ... а во врска со ЕУ некој член погоре рече дека "ние" сме биле за ЕУ епа не не сме еве и јас сум евроскептик

Геј парада е голема глупост ... тотално непотребна и исто така апсурдно е да биде критериум за влез во ЕУ ... а во врска со ЕУ некој член погоре рече дека "ние" сме биле за ЕУ епа не не сме еве и јас сум евроскептик

Си прават Бајрам со умот хомосексуалците ... ако успеат да организираат парада , не значи дека успеале да бидат прифатени.

Си прават Бајрам со умот хомосексуалците ... ако успеат да организираат парада , не значи дека успеале да бидат прифатени.
Според мене баш напротив ми е некако поодбивни стануваат ...

Чудна работа....а кај се муслиманиве во Албанија да протестираат против ова богохулие?????

Или чим чичко Сем одобрува геј,тогаш и сите други одобруваат геј. :facepalm:

На големо најавената парада за денеска , не се одржа.

На плоштадот се собраа само верници муслимани кои држеа пораки за зачувување на семејството и моралот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom