Како жените се гледаат себеси во текот на годините?

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.247
Поени од реакции
12.453
На 3 години: се гледа и во себе гледа принцеза.

На 8 години: се гледа и во себе ја гледа Пепелашка.

На 15 години: ја гледа својата грда сестра во себеси (мамо, не можам да одам на школо ваква!)

На 20 години: се погледнува и мисли дека е предебела/преслаба, прениска/превисока или премногу рамна/премногу заоблена ама сепак одлучува да излезе во секој случај.

На 30 години: се погледнува и мисли дека е предебела/преслаба, прениска/превисока или премногу рамна/премногу заоблена ама нема време да се поправи па одлучува да излезе во секој случај.

На 40 години:
се погледнува и вели "чиста сум", и излегува.

На 50 години: се погледнува и вели "тоа сум јас", и излегува каде сака.

На 60 години: се погледнува и се потсеќа на сите луѓе кои не можат да се видат во огледало. Излегува надвор и го освојува светот.

На 70 години: се погледнува и гледа мудрост, веселба и способност да излезе и да ужива во животот.

На 80 години: не се малтретира себеси со гледање. Само го става црвениот шешир и излегува да се забавува.

auuu woa znaci deka ja ziveam ko 50 godini da imam :pos: odsekogash znaev deka sum razlicna od mojata generacija :icon_roll

До 60 години би сакала да живеам.

schtranga напиша:
auuu woa znaci deka ja ziveam ko 50 godini da imam :pos: odsekogash znaev deka sum razlicna od mojata generacija :icon_roll
A колку имаш?
49? :)

Jas bi sakala do 70 poveke ne baram..:):) dosta e do 70

Е како не бе,ја уште си се гледам како принцеза! :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom