Нека се каже која е, зошто се заљубивме!

• Креатор на темата Креатор на темата B O K I
  • Време на започнување Време на започнување
На втората слика не можи да се запримети толку многу нејзината фаца, се гледа дека нешто она крие. Женската е законија ми се допаѓа нејзиниот стил на облекување. Дај кажете која е? :)

JuveFan напиша:
На втората слика не можи да се запримети толку многу нејзината фаца, се гледа дека нешто она крие. Женската е законија ми се допаѓа нејзиниот стил на облекување. Дај кажете која е? :)

Ја шо прашвам овде пола сат ? :)

G e G o напиша:
Ја шо прашвам овде пола сат ? :)

Па и јас прашувам која е таа
Скрос се заљубив и мислам дека треба да се постираат повеќе слики од неа мислам тој што има што повеќе нека постира. Под итно треба да се дознае името нап оваа убавица

A kaj i se prstite na ova so telefonot ? :raz::toe:

JeCILaDy напиша:
A kaj i se prstite na ova so telefonot ? :raz::toe:

Многу убаво прашање :pos2: :pos2: :pos2:
Треба малку да зумираш па ќе видеш каде и се прстите :zlo: :zlo: :zlo: :zlo:

Moze ne nosi gaki .. pa da se pokrie ..saka

А бе да се заљубите во оваа теткава (долу) и да се палите на неа ај .. ама стварно не можам да ве сфатам вас мажите. Доволно ви е да видите само мал (гол) дел од женското тело и влажни сте до колена.. ева, ева значи. Видете што е убавина, а не тие костурите ваши.

jolie3lx.jpg

Шо да се заљубвиме во неа ај што е мажена,стара,пуфла мојме само да ја сонвиме а овие се валда форумџивки од македонијава
појма немам кој се ама ај можда ќе дознајме некогаш

The`bItCh напиша:
А бе да се заљубите во оваа теткава (долу) и да се палите на неа ај .. ама стварно не можам да ве сфатам вас мажите. Доволно ви е да видите само мал (гол) дел од женското тело и влажни сте до колена.. ева, ева значи. Видете што е убавина, а не тие костурите ваши.

jolie3lx.jpg

Е ваа навистина вреди да смениш сексуална ориентација.
Дечиња не ви ги бива претходните, растур.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom