Почина таткото на Мартин Нешкоски

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Cе си мислам дека братчето на мартин ке си земи во свои раце ,,се'' т.е ке го лиши од живот убиецот на брат му и татко му и потоа цела фамилија негова,не знам зошто така мислам,можеби дека јас би го направил истото.....нека почиваат во мир!!!!
И добро,ќе ги убие,ќе го фатат и ќе оди во затвор.Тоа е плус стресно и трагично за мајката.
Дали ќе го врати брат му?Нема.Не е убаво така да се размислува,крвната одмазда не е решение за ништо,а ако мислиш дека ќе ја намали болката на мајка му,се лажеш :)
Лесна му земја.

Нека почива во мир.
Смртна казна во Македонија! Копилето да се убие.
Ma каква смртна казна. Малку му е тоа на таа Гнасотија Спасов.
Треба за него контролирано мачење. И тоа неколку видови. Како на пример:
1. Вадење на ноктите со усвитени клешти.
2. Вадење на очите со штемајз.
3. Редење на нозете во лонец со врело масло.
4. „Потпечување“ в рерна на 120 степени c.
5. Tегнење на екстремитетите се додека не се испокине мускулното ткиво и лигаментите и на тој начин рацете и нозете да му се одвојат од телото.
6. Полека кршење на коленото со тап сатар или со сатарот наопаку.

Аффф па на форумов имало поголеми потенцијални монструми од оние во случајот "монструм" ц ц ц ....

a на фб ми објавуваат статии за некакво барање за правда за тоа како мајка во малезија го тепа своето дете, а не бараат правда за тоа што се случува во сопствената земја.

пс
Лесна му земја

Аффф па на форумов имало поголеми потенцијални монструми од оние во случајот "монструм" ц ц ц ....
Поголем монструм од тој со тиквата ќељава нема.

Поголем монструм од тој со тиквата ќељава нема.
После она што го напиша не сум толку сигурен значи да убиец насилник типичен таков тип на човек е Спасов Игор ... ама луѓе МЕРКА ЗНАЧИ

Доказ за тоа како една непромислена постапка, или промислена постапка од човек без мозок, може да зафркни животИ, а не само еден....................нека почива во мир човекот, само незнам во кој и каков мир.....

После она што го напиша не сум толку сигурен значи да убиец насилник типичен таков тип на човек е Спасов Игор ... ама луѓе МЕРКА ЗНАЧИ
Каков тип може да е Спасов кога му ја мавал главата на Мартин Нешковски од цименто???
Направи си репродукција на настанот во твојата глава.
Тој што знае нема да каже. А и видео материјалите се избришани за да се прикрие вистината...

a на фб ми објавуваат статии за некакво барање за правда за тоа како мајка во малезија го тепа своето дете, а не бараат правда за тоа што се случува во сопствената земја.

пс
Лесна му земја
тоа мора #влијателните да се.

нека почива во мир човекот ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom