#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Еј немој друже те молам, знам дека си имаш свое мислење и ти гo почитувам ама овој е најмалку повикан да дава ваква изјава. Он е класична тротоарка. Од ваквите како него кои мислат дека се Larry King со неколку пати појавување на тв и две-три колумни на ова ниво падна и се деградираше новинарската професија. Кој нашол да звори бе. Леле еј ........
затоа и го пишав тоа што го пишав под линкот :)

Како што имаше напишано на едно неважечко ливче на изборите во Србија: МРШ БАНДО ЛАЖЛИВА! БАГРО ЛОПОВСКА!

Имаше и едно подобро :)
Добив инспирација за следни избори :)

539965_219456288166033_154243071354022_327081_21372378_n.jpg

Јас не знам кон која трчале тие што протестираа но мојот впечаток е дека се тоа изгледа многу грозно и дебилно. Што и да направила таа таму а не верувам дека провоцирала сепак е многу невоспитано така да ја заплашуваат!
Да се разбереме начинот на кој е напишана статијата во Охрид1 е крајно безобразен но постапката на тој дечкото кој трчаше по девојката е СРАМНА.

Ке се собереме не 100.000 ќе има 300.000 на собир ама кога ќе ѓи осудат монструмите.
wtf?!

Зошто би се собирале 300.000 луѓе на протест кога ќе ги осудат монструмите? o_O Повеќе има смисла да се собереме ако НЕ ги осудат. Е тогаш и јас ќе донирам бензин за палење на скопје.

wtf?!

Зошто би се собирале 300.000 луѓе на протест кога ќе ги осудат монструмите? o_O Повеќе има смисла да се собереме ако НЕ ги осудат. Е тогаш и јас ќе донирам бензин за палење на скопје.

Море ја че прави хавуз тогаш. Само ако добијат помалку од доживотна.

Ситуацијава дојде реално да не знаеш дали да плачиш или да се смееш!...
Излишни се веќе и зборови и се!
Срамота не само за новинарите и нивната реакција/нереакција за протестот вчера, а денеска топ вест, срамота за дечурланана денеска со такви наци написи!
Јас незнам како ќе ја насочиме кампањата сега!...НИ се усраа баш!

Ситуацијава дојде реално да не знаеш дали да плачиш или да се смееш!...
Излишни се веќе и зборови и се!
Срамота не само за новинарите и нивната реакција/нереакција за протестот вчера, а денеска топ вест, срамота за дечурланана денеска со такви наци написи!
Јас незнам како ќе ја насочиме кампањата сега!...НИ се усраа баш!

Што и да направиле нашите, ЌЕ ГИ БРАНИМЕ.
Затоа што само така можеме да преживееме во оваа нездрава средина. Каменувале Влада? Каменувале полиција? Викале смрт за албаноси?
Ние ништо не знаеме. Бевме на нива/во подрум/на одмор/на гости... каде ти е ќеиф, таму.

wtf?!

За благодарност и поддршка

Знаеш од кога вака зборам ?? Уште пред 8 години гласав за Чак Норис и Брус Вилис , ама не ги избраа :(

Е јас тогаш немав право на глас :(
Али што има везе, имам гласано за Имер Селмани. It is even weirder.:нинџ:

Е јас тогаш немав право на глас :(
Али што има везе, имам гласано за Имер Селмани. It is even weirder.:нинџ:

На следните избори за Џенгис Кан ќе гласам. Номади да станеме , барем нема после да се мачеме со спор околу името и да го пцуеме Перица. Ем бааѓи територија ќе освоеме. :свиркам:

PurplePuma Ninja69,

Разбирам огорченост, но додека не излегуваме на избори и додека правиме неважечки ливчиња, даваме плус место на другите. Треба масовно да се излага, треба да се учествува во политичките партии, да се дејствува внатре, а не само немо од страна да гледаме и после друг да ни е крив. Мора свеста на Македонецот да се покрене и да учествува во политичките процеси. Апатијата е дело на оние кои сакаат лесна фотеља.

Се надевам дека нема да ми се наљутите во сугестијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom