#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Јас одам да ме фати малку воздух. Уште еднаш браво за иницијаторите на акцијата и за поддржувачите. Ова е доказ дека можеме да се обединеме за подобро утре и дека не секогаш сакаме да се препукуваме по форумов.

А глупи луѓе имало и ќе има, ама и за таквите има лек. Како што реков, една тема во ЧДА нема да им дојде лошо.

Такви фаци шо се појавија на твитер не заслужуваат ни да се коментираат на темава.
Јас сега ви доделувам ордени за заслуга на оваа прекрасна Кајганска Армија на Република Македонија (КАРМ), а посебно на специјалните сили при КАРМ-твитерашите!
Штотуку станавме паравојска (y)
Viva la KARM!

Не ми дава веќе пола саат и повеќе да твитам , следам што се твита и глеам тролови се накитија. Секоја чест за иницијативава прв пат нешто непартиски ни соросоидно одма почнаа "интелектуалци" како тој андреј и друга багра да тресат глупости. И да ви кажам игнор не помага, само ќутек треба за тие, знам дека читат и ме заболе. Ми дрдорат да се толку активни на протести можеби нешто ќе направат, а тие имаат по 10 000 твитови протест не виделе во живо ниту се замараат за нешто. Ми го скршија филмот.
Јагодче :cuc:
Бобане :pos:

Brane Брејн @diridj
@Mlagjo :)) а тек да им ја следиш дискусијата на форум, се мрднав :)

Сум заборавил да одам испрати мислење пола саат вака стој.

Мило ми е што ги забавуваме :pipi:

А бе какви македонски медиуми...
Ова ти се македонски медиуми:

Z

Јас одамна се откажав од македонски медиуми.
Едноставно не постојат тие за мене.

Македонски медиуми? Што беше тоа?

Ivica Atanasovski ‏ @Ickoski
Влијателните во сабота навечер влијаат дома пред писи, јас сум сега како нив.

burn84 :pos:

Македонски медиуми? Што беше тоа?

Јас ги разбирам македонските медиуми како поле за спамирање со турски серии. :pipi:

Brane Брејн @diridj
@Mlagjo :)) а тек да им ја следиш дискусијата на форум, се мрднав :)

Сум заборавил да одам испрати мислење пола саат вака стој.
Нешо пишал “после запирка празно место се остава“ .. и ја му враќам После јадење гомна забриши си ја устата :D

Џабе ти е и дипломи,факултети и ум ако немаш срце! Ех Русо,русо колку си бил во право. Ама ај,не им замеравајте очигледно си патат од комплекси.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom